מחזורי תרד
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו מחזורי תרד ופטה, מחזורי תרד ופטריות, ו מחזורי תרד נקניק עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה מקציפים גבינת שמנת וחמאה לתערובת אחידה.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת (הבצק יהיה נוקשה). הופכים למשטח מקומח; ללוש בעדינות 10 פעמים. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
במחבת מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
הסר בייקון; שמור 1 כף טפטופים.
קולים בצל ושום בטפטופים עד שהם רכים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה בייקון, תרד, גבינת קוטג ' ותבלינים. מגניב.
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
חותכים ל-3 אינץ'. מעגלים; קצוות מברשת עם ביצה.
מניחים 1 כפית מילוי גדושה על כל עיגול. מקפלים מעל; חותם קצוות. זין צמרות עם מזלג.
אופים בחום של 400 אטומים למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.