קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

מחי מהי מצופה בפלנטיין עם סלסה אננס מ ' המלכוד

מחי מהי מצופה בפלנטיין עם סלסה אננס מ ' המלכוד
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: מקדמיה-מאהי מאהי מצופה עם אננס Salsan ואורז יסמין, קשיו-קוקוס מצופה מאהי מאי עם סלסה תפוז-בננה, ו מקדמיה קרסה מאהי מאי עם סלסה מנגו.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את השום עם קמצוץ של מלח 1 כף שמן זית ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הבצל, גרידת ליים, ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
בואו לעמוד במשך 5 דקות.
4
מוסיפים את מיץ הלימון, אננס, טומטילו, עגבניות, פלפלים אדומים וירוקים, ואת סראנו ומערבבים היטב. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מתבלים את המהי-מאי במלח.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
שים את הביצים ואת שבבי plantain בקערות רדודות נפרדות. טובלים את הדג בביצה, נותנים לעודף לטפטף. ואז לדלות את הדגים בצ ' יפס כדי מעיל היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
ב 2 מחבת גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ. מבשלים את הדג במחבת, משאיר קצת מקום בין כל חתיכה אפילו לבישול. מבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 1 דקה. להפחית את החום בינוני לבשל עד השחמה פריך, על 3 דקות. סובב את הדג ומבשל כ 4 דקות או יותר, עד פתיתי הדגים והצד השני הוא פריך. התאם את החום לפי הצורך אם הקרום מתחיל להשחים מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מניחים את הדג על צלחות ולהעביר את סלסה אננס ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.