מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: מקדמיה-מאהי מאהי מצופה עם אננס Salsan ואורז יסמין, קשיו-קוקוס מצופה מאהי מאי עם סלסה תפוז-בננה, ו מקדמיה קרסה מאהי מאי עם סלסה מנגו.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את השום עם קמצוץ של מלח 1 כף שמן זית ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את הבצל, גרידת ליים, ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
בואו לעמוד במשך 5 דקות.
4
מוסיפים את מיץ הלימון, אננס, טומטילו, עגבניות, פלפלים אדומים וירוקים, ואת סראנו ומערבבים היטב. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
אבוקדו האס מעוך קלות
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מתבלים את המהי-מאי במלח.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
שים את הביצים ואת שבבי plantain בקערות רדודות נפרדות. טובלים את הדג בביצה, נותנים לעודף לטפטף. ואז לדלות את הדגים בצ ' יפס כדי מעיל היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
רוטב הודו, מחומם
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
ב 2 מחבת גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ. מבשלים את הדג במחבת, משאיר קצת מקום בין כל חתיכה אפילו לבישול. מבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 1 דקה. להפחית את החום בינוני לבשל עד השחמה פריך, על 3 דקות. סובב את הדג ומבשל כ 4 דקות או יותר, עד פתיתי הדגים והצד השני הוא פריך. התאם את החום לפי הצורך אם הקרום מתחיל להשחים מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריט
8
מניחים את הדג על צלחות ולהעביר את סלסה אננס ליד השולחן.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.