קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

מחית ארטישוק ירושלמי צ'אנקי

מחית ארטישוק ירושלמי צ'אנקי
אם יש לך חמאה, מלח גס כשר, תפוחי אדמה חלודים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, ארטישוק ירושלמי עם בטטה גראטן, ו שורש סלרי ופירה תפוחי אדמה עם ארטישוק ירושלמי קלוי "קרוטונים" (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ארטישוק ירושלמי ותפוחי אדמה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים מספיק מים קרים כדי לכסות; מוסיפים 1 כף מלח גס. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומרתיחים בעדינות עד שכל הירקות רכים כאשר פירסינג עם סכין, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
ניקוז, שומר נוזל בישול. להחזיר ירקות לסיר. ירקות מחית, הוספת שמורות בישול נוזלי על ידי 1/2 כוסuls כדי להרטיב עד צורות תערובת עבה. מערבבים בחמאה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מעבירים לקערה ומגישים. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מעבירים מחית לקערה גדולה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש באותה קערה להגדיר מעל מים רותחים, ערבוב מדי פעם, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק