מחית ארטישוק ירושלמי צ'אנקי
אם יש לך חמאה, מלח גס כשר, תפוחי אדמה חלודים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, ארטישוק ירושלמי עם בטטה גראטן, ו שורש סלרי ופירה תפוחי אדמה עם ארטישוק ירושלמי קלוי "קרוטונים" (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ארטישוק ירושלמי ותפוחי אדמה בסיר גדול.
יוצקים מספיק מים קרים כדי לכסות; מוסיפים 1 כף מלח גס. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומרתיחים בעדינות עד שכל הירקות רכים כאשר פירסינג עם סכין, על 18 דקות.
ניקוז, שומר נוזל בישול. להחזיר ירקות לסיר. ירקות מחית, הוספת שמורות בישול נוזלי על ידי 1/2 כוסuls כדי להרטיב עד צורות תערובת עבה. מערבבים בחמאה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים לקערה ומגישים. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מעבירים מחית לקערה גדולה חסינת חום.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש באותה קערה להגדיר מעל מים רותחים, ערבוב מדי פעם, לפני ההגשה.