מחית בטטה
מחית בטטה היא צמחוני תוספת. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 75 גרם שומן, ובסך הכל של 1264 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם סוכר חום, תלוי בגודל), אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 72%, המנה הזו טובה. נסו מחית בטטה גולמית, מחית בטטה, ו מחית בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
ניתן לאדות את תפוחי האדמה הללו כדי לשמר יותר מהטעם והוויטמינים (או להרתיח אם תרצו), עד שהם רכים. (כדי לאדות אותם, תוכלו להניח אותם בשכבה אחת על מתלה המונח מעל תבנית מים רדודה גדולה עם מכסה סיר גדול לכיסוי. מלא מים במחבת אם הם רותחים לפני שהם רכים.)
מניחים את תפוחי האדמה הרכים בקערה גדולה ומועכים ביד בעזרת מועך או מזלג. לאחר מכן, בעזרת מקצף, מקציפים פנימה חמאה, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, סירופ מייפל ומספיק שמנת בכדי להשיג את העקביות הרצויה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.