קושיבינוני
מוכן ב41 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

מחית גזר עם חמאה משומנת וג'ינג'ר

מחית גזר עם חמאה משומנת וג'ינג'ר
מחית גזר עם חמאה משחימה וג'ינג'ר עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך מלח, חצי וחצי, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 36%. מתכונים דומים: מחית ג'ינג'ר-גזר, עוגת גזר עם ציפוי חמאה משחימה, ו פפריקה צרובה סלמון עם מחית גזר-ג'ינג'ר וקולון פלפל אדום.

הוראות

1
מניחים גזר ותפוח אדמה בסיר גדול; מוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות או עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
לנקז היטב. תהליך מחצית תפוחי אדמה וגזר במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מניחים חמאה במחבת קטנה. מבשלים מעל חום בינוני 3 דקות או עד מוצקי חמאה להפוך חום בהיר, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים חמאה חומה וחצי מחית גזר.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזרמחית גזר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
מוסיפים מחצית הנותרים של גזר ותפוח אדמה, מלח, ושאר החומרים; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הערה: Beurre noisette פירושו בצרפתית " חמאה משחימה."אל תתפתו להחליף מרגרינה; לא יהיה לה אותו טעם או עקביות. מבשלים בזהירות לפתח את צבע אגוזי לוז אור ("noisette").
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית