מחית דלורית ואגסים
מחית דלורית ואגסים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 253 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, שעועית וניל, ג'ינג'ר הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: דלורית צלויה ואגסים, מרק דלורית עם אגסים וג'ינג'ר, ו אורז בר מלית עם דלעת סקווש, אגסים ופקאנים.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חותכים את הדלעת butternut במחצית לאורכו ולהסיר את הזרעים. לקלף את האגסים, לחתוך לשניים ולהסיר את הליבה.
מניחים את האגסים ואת הסקווש, בצד לחתוך, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
בסיר קטן, על אש נמוכה, להמיס את החמאה.
חותכים את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים של כל צד עם סכין קילוף.
מוסיפים את הזרעים לחמאה. שמור את התרמיל לשימוש נוסף.
לטאטא את הסוכר החום וג ' ינג ' ר לתוך חמאה מומסת ולהסיר מהחום.
מברשת את תערובת החמאה על הצדדים לחתוך של סקווש ואגסים. מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד את תערובת החמאה הנותרת ושמרו עליה חמה. צולים את הסקווש ואת האגסים עד רך, על 45 דקות עד 1 שעה בהתאם לגודל של הסקווש. הדלעת מבושלת כאשר סכין יכול להיות מוכנס בקלות לתוך הבשר.
לגרוף בשר מחוץ לסקווש ולהשליך את העור.
מניחים את הסקווש ואת האגסים בקערה גדולה ומחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה. מוסיפים את תערובת החמאה המומסת הנותרת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומגישים חמים.