עורות סופר מחית עם חשיש סטייק ופלפל עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 511 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם בצל, שק, קרם שומן מופחת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 72%. נסו סטייק חשיש עם ממרח אבוקדו פלפל אדום, סטייק פלנק עם ארטישוק-חשיש תפוחי אדמה וחלב-איולי פלפל, ו סטייק פלנק עם ארטישוק-חשיש תפוחי אדמה וחלב-איולי פלפל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
חותכים תפוחי אדמה, עורות-על, לגושים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים קרים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. חשפו, הוסיפו מלח לתיבול תפוחי האדמה ובשלו עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מניחים סיר קטן על אש נמוכה ומוסיפים חמאה, שום ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
תנו לתערובת להמיס יחד ולהחדיר. מבשלים על אש נמוכה ו 5 דקות. מכבים את האש ונותנים לעמוד.
5
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש גבוהה. מתבלים את הסטייק הפרוס במלח ופלפל ואז מוסיפים כף שמן צמחי, סיבוב 1 של התבנית, השמן יעשן אל תתחרפן, רק מוסיפים את הבשר ומתחילים לצרוב אותו. בראון רצועות מכל הצדדים להכות אותו עם קצת רוטב ווסטרשייר ואז לדחוף אותו לצד 1 של המחבת.
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
הוסף עוד כף שמן צמחי למחבת ואז את הצ ' ילי והבצל. מתבלים את הירקות במלח ופלפל ואז זורקים אותם מסביב, צורבים את הקצוות, לעוד 1 עד 2 דקות לפני שמשלבים את כל הבשר והירקות יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים 1/4 כוס עד 1/2 כוס חלב כדי לקבל תפוחי אדמה לעקביות הרצויה ואז מועכים בגבינה. מתבלים את עורות העל המעוכים במלח ופלפל, לפי טעמכם. ערמו את עורות העל המעוכים על מגש, ועליהם חשיש סטייק. יאמי-או!