מחית שומר
מחית שומר היא תוספת שמגישה 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מאוכלרשת דורש שיני שום, חלב, נורות שומר, ועלי מנטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 54%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מחית חומוס עם סלט שומר, מחית חומוס עם סלט שומר, ו שומר-מחית תפוחי אדמה עם מסקרפונה.
הוראות
חתוך את נורות השומר של הגבעולים והשורש התחתון שלהם. חצוי את השומר לאורכו ופורסים כל חצי לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מקלפים את תפוח האדמה, חוצים ופורסים דק.
מניחים את השומר, תפוחי האדמה, השום, מרק העוף והחלב בסיר גדול וכבד על אש בינונית-גבוהה. במידת הצורך, הוסיפו מספיק מים בכדי לכסות את השומר. מביאים את התערובת לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהשומר ותפוחי האדמה רכים, כ -30 דקות.
מניחים את תערובת השומר במעבד מזון ומחית. במידת הצורך מניחים מחצית מהתערובת במעבד המזון, דופקים למחית וממשיכים להוסיף את תערובת השומר עד שכל התערובת נכנסת למעבד. המשך בעיבוד עד למחית.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה, המלח והפלפל.
מוסיפים את הנענע ומעבדים עד לאיחוד.
מוסיפים עוד מלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את התערובת לכלי הגשה. אם התערובת מעט דקה מערבבים כמה פעמים ונותנים לנוח 5 דקות, ואז מגישים.