מחית תבשיל שעועית ירוקה של סאני היא תוספת שמגישה 10. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 292 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו עלי מרווה, פפריקה הונגרית, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל שעועית ירוקה, תבשיל השעועית הירוקה הטובה ביותר, ו תבשיל שעועית ירוקה.
הוראות
1
חממו את התנור ל -375 מעלות צלזיוס חמאה תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לתבשיל: ממלאים סיר גדול במים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את השום וחופן מלח קטן. מביאים לרתיחה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים עד שהמזלג רך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוציאים את תפוחי האדמה והשום בעזרת כף מחוררת למסננת כדי לאפשר לנקז. לאותם מים, מוסיפים את השעועית הירוקה. מחזירים לרתיחה במידת הצורך, ואז מבשלים עד שהשעועית הירוקה בהירה ורכה, 6 עד 8 דקות.
במחבת מטגנת על אש בינונית מוסיפים את שמן הזית, הבצל, צ ' ילה הסראנו והטימין. מתבלים בקורט מלח, טחינה או 2 פלפל ופפריקה. מבשלים עד שהבצל רך, ואז מוסיפים את הפטריות ורוטב הווסטרשייר, ומתבלים שוב במלח ופלפל. מבשלים עד שהפטריות משחררות מעט מהלחות שלהן והופכות רכות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נוזל-אונקיות מים טריים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מסירים את ענפי הטימין ומערבבים לאט את השמנת הכבדה. הרם את החום עד שהדברים מתחילים לבעבע. מבשלים בטמפרטורה זו, תוך כדי ערבוב, עד שהקרם מסמיך מעט, 6 עד 8 דקות. לאחר הסמיכה מכבים את האש ומערבבים פנימה את הקרמה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עגבניות שמש לא
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
8
בקערה אחת גדולה, מוסיפים את תפוחי האדמה. בקערה גדולה נוספת מוסיפים את השעועית הירוקה.
מוסיפים את הג ' לפנוס לתפוחי האדמה. לאחר מכן, הוסיפו שלושה רבעים מתערובת הפטריות לתפוחי האדמה והשאר לשעועית הירוקה. מחלקים את הגבינה באותה צורה לשתי הקערות. מועכים את תפוחי האדמה עד לאיחוד. לחץ לתחתית תבנית האפייה המוכנה. מערבבים את השעועית הירוקה עד לאיחוד, ומורחים בצורה אחידה מעל.
לציפוי: שוטפים את קליפות תפוחי האדמה ומייבשים כמה שיותר במגבות נייר. בקערה מוסיפים את רצועות תפוחי האדמה, המרווה, הטימין, הפפריקה ושמן הזית. מתבלים בקורט מלח וטחינה או 2 פלפל. זורקים ומפזרים באופן שווה מעל החלק העליון של השעועית הירוקה.