קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מחית תבשיל שעועית ירוקה של סאני

מחית תבשיל שעועית ירוקה של סאני
מחית תבשיל שעועית ירוקה של סאני היא תוספת שמגישה 10. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 292 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו עלי מרווה, פפריקה הונגרית, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל שעועית ירוקה, תבשיל השעועית הירוקה הטובה ביותר, ו תבשיל שעועית ירוקה.

הוראות

1
חממו את התנור ל -375 מעלות צלזיוס חמאה תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
2
לתבשיל: ממלאים סיר גדול במים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את השום וחופן מלח קטן. מביאים לרתיחה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים עד שהמזלג רך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוציאים את תפוחי האדמה והשום בעזרת כף מחוררת למסננת כדי לאפשר לנקז. לאותם מים, מוסיפים את השעועית הירוקה. מחזירים לרתיחה במידת הצורך, ואז מבשלים עד שהשעועית הירוקה בהירה ורכה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוציאים למסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
במחבת מטגנת על אש בינונית מוסיפים את שמן הזית, הבצל, צ ' ילה הסראנו והטימין. מתבלים בקורט מלח, טחינה או 2 פלפל ופפריקה. מבשלים עד שהבצל רך, ואז מוסיפים את הפטריות ורוטב הווסטרשייר, ומתבלים שוב במלח ופלפל. מבשלים עד שהפטריות משחררות מעט מהלחות שלהן והופכות רכות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מסירים את ענפי הטימין ומערבבים לאט את השמנת הכבדה. הרם את החום עד שהדברים מתחילים לבעבע. מבשלים בטמפרטורה זו, תוך כדי ערבוב, עד שהקרם מסמיך מעט, 6 עד 8 דקות. לאחר הסמיכה מכבים את האש ומערבבים פנימה את הקרמה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
8
בקערה אחת גדולה, מוסיפים את תפוחי האדמה. בקערה גדולה נוספת מוסיפים את השעועית הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
9
מוסיפים את הג ' לפנוס לתפוחי האדמה. לאחר מכן, הוסיפו שלושה רבעים מתערובת הפטריות לתפוחי האדמה והשאר לשעועית הירוקה. מחלקים את הגבינה באותה צורה לשתי הקערות. מועכים את תפוחי האדמה עד לאיחוד. לחץ לתחתית תבנית האפייה המוכנה. מערבבים את השעועית הירוקה עד לאיחוד, ומורחים בצורה אחידה מעל.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
10
לציפוי: שוטפים את קליפות תפוחי האדמה ומייבשים כמה שיותר במגבות נייר. בקערה מוסיפים את רצועות תפוחי האדמה, המרווה, הטימין, הפפריקה ושמן הזית. מתבלים בקורט מלח וטחינה או 2 פלפל. זורקים ומפזרים באופן שווה מעל החלק העליון של השעועית הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
11
אופים עד תפוחי אדמה חום ולהתחיל פריך על הקצוות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים

מרכיבים

454פלפל האבנרופטריות בלה בייבי, פרוספטריות בלה בייבי, פרוס10שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1גבינת פרמזן מגוררתחמאה, עבור שימון מחבתחמאה, עבור שימון מחבת454פלפל האבנרושעועית ירוקה טרייה, גזוז לחתוך לרצועות דקות על זוויתשעועית ירוקה טרייה, גזוז לחתוך לרצועות דקות על זווית6עלי מרווה טריים, קצוצים דקעלי מרווה טריים, קצוצים דק6sprigsטימין טרי, עלים מופשטים וקצוצים בעדינותטימין טרי, עלים מופשטים וקצוצים בעדינות8sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, בטמפרטורת החדרשמנת כבדה, בטמפרטורת החדר1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פפריקה הונגריתפפריקה הונגרית1צביטהקמצוץ פפריקה הונגריתקמצוץ פפריקה הונגרית82 כפות חמאה מומסתפרוסות ג'לפנו כבושות, קצוצות דקפרוסות ג'לפנו כבושות, קצוצות דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם מקסיקני או שמנת חמוצהקרם מקסיקני או שמנת חמוצה2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק10שרימפס וורידיםשמור קליפות תפוחי אדמה, לחתוך לרצועות דקות ספוג במים לפחות 20 דקותשמור קליפות תפוחי אדמה, לחתוך לרצועות דקות ספוג במים לפחות 20 דקות10שרימפס וורידיםמלחמלח10שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1סראנו צ'ילה, זרע וקצוץסראנו צ'ילה, זרע וקצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל וידאליה קצוץבצל וידאליה קצוץ170פלפל האבנרוצ'דר לבן, מגוררצ'דר לבן, מגורר1גבינת פרמזן מגוררתרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2תפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וחתוכים לנתחים בגודל 1 אינץ', קליפות שמורותתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וחתוכים לנתחים בגודל 1 אינץ', קליפות שמורות