מחית תפוחי אדמה בחמאה
מחית תפוחי אדמה בחמאה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. לך לחנות ותביא חמאה, שמנת כבדה, תפוחי אדמה חלודים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה בחמאה, מחית תפוחי אדמה בחמאה, ו מחית תפוחי אדמה בחמאה.
הוראות
פיל וחצי תפוחי אדמה לאורכו.
מקום לחתוך תפוחי אדמה מיד לתוך סיר גדול מלא במים קרים כדי למנוע חמצון.
הוסף מים קרים יותר כדי לכסות תפוחי אדמה על ידי לפחות 4 אינץ'. עונת מים היטב עם מלח (זה צריך להיות טעם של מים מלוחים).להביא תפוחי אדמה לרתיחה על חום גבוה. לאחר רותחים, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, חשוף, עד תפוחי אדמה הם מכרז לחלוטין רק מתחיל להתפרק, כ 20 דקות.
מסננים תפוחי אדמה במסננת גדולה ולתת להם לשבת, ללא הפרעה, כדי לייבש קיטור במשך כ 5 דקות. (ייבוש קיטור מאפשר הרבה לחות עודפת להתאדות מתפוחי האדמה, כך שתוכל להוסיף יותר שמנת וחמאה מאוחר יותר!) לטעום את תפוחי האדמה כדי לראות כמה הם מלוחים.בינתיים, קרם חום וחמאה בסיר קטן על חום בינוני עד התערובת חמה וחמאה נמסה; לא להרתיח.
הסר מחום ועונה עם פלפל שחור או לבן טחון טרי, ואם יש צורך, מלח.מעבירים תפוחי אדמה מבושלים דרך טחנת מזון או ריסר תפוחי אדמה לתוך סיר גדול.
יוצקים תערובת שמנת וחמאה חמה לתפוחי אדמה ומקפלים באמצעות מרית גומי גדולה. מקפלים בחמאה בטמפרטורת החדר, נזהרים לא לעבד תפוחי אדמה יתר על המידה.טעם תפוחי אדמה, ואם יש צורך, להתאים תיבול.