מחית תפוחי אדמה ווסאבי
פירה ווסאבי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם חלב חמאה, בצל ירוק, ווסאבי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. נסו מחית תפוחי אדמה ווסאבי, מחית תפוחי אדמה ווסאבי, ו בקלה עם זיגוג מיסו ופירה ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
לשים תפוחי אדמה קלופים לרבעים בסיר גדול, לכסות עם מים קרים, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד מזלג מכרז, על 10 עד 15 דקות.
לנקז ולשים תפוחי אדמה בקערת ערבוב גדולה. עם מערבל כף יד במהירות נמוכה, לשבור את תפוחי אדמה.
מוסיפים שמנת חמוצה, חמאה, 1/4 כוס חלב, ו 2 כפיות מוכן ווסאבי ו שוט תפוחי אדמה במהירות בינונית.
הוסף עוד חלב חמאה עד עקביות הרצוי הוא הגיע. מתבלים במלח ופלפל לבן, לפי הטעם.
מקשטים עם ווסאבי הנותרים ובצל ירוק.