מחית תפוחי אדמה חזרת
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? מחית תפוחי אדמה חזרת יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לך חזרת, מלח כשר ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. נסו צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, צ'ארד שוויצרי וקרם חזרת, סלק ולביבות תפוחי אדמה בצל אדום עם מחית גזר חזרת וקרם פרייז'ה Caraway, ו מחית Salsify חמאה עם חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לשטוף ולקרצף תפוחי אדמה היטב. לקלף לחתוך אותם לחתיכות באותו גודל כך שהם מבשלים באופן שווה.
שים אותם לתוך סיר בגודל בינוני ולהוסיף את השום, עלי דפנה, מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים עם שמנת וחלב ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מאוד רך, על 30 דקות. כאשר מבושלים, להשליך את עלי המפרץ ואת תפוחי האדמה לנקז, שמירה על נוזל הבישול. מחית את תפוחי האדמה עם מחית תפוחי אדמה באמצעות 1 1/2 כוסות של נוזל הבישול; להשתמש יותר במידת הצורך. לחלופין, להפעיל את תפוחי האדמה דרך ricer או טחנת מזון מעל קערה ומצקת בחלק מתערובת השמנת כך שהם הופכים שמנת. מערבבים את חזרת עירית קצוצה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים מיד.