מחמאהי צרוב במחבת עם סלסה טרופית
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? Mahimahi מחבת צרוב עם סלסה טרופית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך mahimahi, אננס, קיווי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בקיווי תוכל לעקוב אחר המנה העיקרית עם קיווי וברד מידורי כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מחמאהי צרוב במחבת עם סלסה טרופית, פלפל ורוד Mahimahi עם סלסה טרופית, ו טונה צרובה בסלסה טרופית (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית; לזרוק בעדינות. כיסוי וצינה.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה עד חם. מעיל דגים עם ספריי בישול; להוסיף דגים למחבת. מבשלים דגים 1 דקה בכל צד או רק עד השחמה קלה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, חשוף, 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מניחים דגים על צלחות הגשה בודדות, וסלסה כפית על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.