קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

מטבח מוקסם

מטבח מוקסם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מטבח הלום. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 111 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו עלי נענע, גזר, מנגו בשלים המשרד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: מטבח מוקסם, מטבח מוקסם, ו מטבח מוקסם.

הוראות

1
בשר חזיר צלוי: לשים מתלה תנור בשליש התחתון של תנור מחממים לתנור 191°. Put 1/2 מים אינץ 'במחבת צלייה 13 על ידי 9 אינץ' ומניחים מתלה מתכת על פני החלק העליון של המחבת (מתלה לא צריך לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
2
הסר חזיר מן המרינדה, הזמנת מרינדה, ולסדר רצועות חזיר 1 אינץ ' בנפרד על מתלה. צלי בתנור 15 דקות.בינתיים, להביא מרינדה לרתיחה בסיר 1-ליטר, ואז להרתיח 1 דקה (מרינדה עשויה להיראות מקושקשת).
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
3
הסר מהחום.
4
מברשת שני הצדדים של חזיר עם קצת מרינדה וצלי 10 דקות יותר. בנדיבות מברשת שני הצדדים של חזיר עם מרינדה שוב צלי, צלי 2 או 3 פעמים, 10 דקות יותר. אני ממליץ להבריש אותו פעמים רבות ככל שנדרש כדי להשתמש את המרינדה; אתה לא תצטער על זה.להגדיל את טמפרטורת התנור ל 204° חזיר צלוי עד רצועות הם בצבע מהגוני ומקורמלים על הקצוות, 10 עד 15 דקות יותר (כתף חזיר יצטרך את רוב הזמן, tenderloin לפחות; זמן בישול לחלוטין יהיה כ 50 דקות).
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
צלי חזירצלי חזיר
מרינדהמרינדה
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.הפוך את הרוטב בזמן צלי חזיר: למזג יחד את כל חומרי ההלבשה בבלנדר עד חלקה. (ראה הערה להלן על ההלבשה החלופית.) לבשל אטריות ושעועית בעוד גימורים חזיר צלייה: להשרות אטריות במים קרים כדי לכסות עד גמיש, על 15 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
שעועיתשעועית
מיםמים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסננתמסננת
בלנדרבלנדר
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
חותכים אטריות לשניים עם מזמרה במטבח.מבשלים שעועית בסיר 5 עד 6 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד פריך במכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
העברה עם רחפן או כף מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, שמירה על נוזל בישול בסיר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
SkimmerSkimmer
קערהקערה
סירסיר
8
שעועית ניקוז יבש טפיחה.להחזיר שעועית בישול נוזלי לרתיחה, ואז לבשל אטריות, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
שעועיתשעועית
9
מסננים אטריות במסננת ולשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
1
חותכים כמו חזיר ככל הרצוי לסלט על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לזרוק אטריות עם 1/4 כוס רוטב בקערה. לזרוק שעועית ארוכה עם 2 כפות רוטב בקערה אחרת. מסדרים בשר חזיר, אטריות, שעועית, ומרכיבים סלט הנותרים על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
שעועיתשעועית
דגניםדגנים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
טפטוף עם קצת רוטב ומגישים נשאר ההלבשה בצד.הערות רבות (עודכן 1/10/14): בשר חזיר tenderloin: כפי שציינתי בשנת 2007, עשינו את זה עם בשר חזיר tenderloin ולא כתף חזיר קרא ועדיין לעשות. כמו זמן הבישול הוא קצר יחסית, כתף חזיר הוא כל כך שומני, אנחנו כבר מודאגים כי השומן פשוט לא לדקלם את כמות הזמן כי שלה בתנור. בשר חזיר tenderloin הוא מדהים כאן; זה כבר מגיע על רצועות 2-3.5 אינץ ' רחב, אבל אני אפילו נהנה חצייה זה לאורכו לשתי רצועות שניתן לחתוך לתוך מדליונים קטנים, מושלם עבור סלט. בשנים שחלקתי את המתכון הזה (2011 ליתר דיוק), משרד החקלאות האמריקאי יש (לשמחתם של טבחים ומסעדנים, אשר תמיד העדיפו את זה בדרך זו) הפחית את טמפרטורת הבישול הפנימית המומלצת של חזיר מ 71° ל145 וזה שיפר במידה ניכרת את המרקם והטעם של tenderloin.בשר לעומת נפח ירקות: בעוד אני כל לארוחה ממוקדת ירקות, ובאמת מעדיף בשר כמנה צדדית ולא במרכזו, בכל פעם שאני עושה את זה, אני חושב כי המתכון היה גם ליהנות מכפול חזיר או חצי הירקות. אולי זה רק כי החזיר הוא כל כך טוב, אז זה הולך מהר. גם אם לא להכפיל את החזיר, כמות מלפפון שעועית ירוקה נראה גבוה במיוחד עבור סלט בגודל זה. לצבוט את הסכומים לטעם הצפוי שלך (בשר-כבד יותר, שעועית ירוקה פחות, או כמו, וכו').הרוטב בסדר, אתה יודע? אבל בשנים שחלקתי את המתכון הזה, חלקתי מנה נוספת של אטריות-בשר-ירקות שיש בה רוטב שאני מעדיף בתור רוטב כאן. רוטב הטבילה מאטריות הקרות האלה עם עוף ליים בוטנים (עם רוטב דגים, סוכר חום, מיץ ליים, שום וצ ' ילי) הוא בטעם נועז ומאוזן לחלוטין. אם המרכיבים האלה מושכים אותך, נסה את זה כאן כמו ההלבשה במקום.מלח: לטעום את הרוטב סויה סויה סויה לפני הוספת מלח נוסף; אתה עלול למצוא כי אתה לא צריך את זה. (מצאתי את זה גם כאשר משתמשים ברוטב סויה דל נתרן, ואני נשענת על זה באומרו כי אנחנו כנראה כבר כמו מלח יותר ממה שאנחנו צריכים.) לחמניות קיץ: אני נשאר משוכנע כי שאריות מהסלט הזה יגרום לחמניות קיץ מעולה, עטוף בנייר אורז 8 אינץ rounds.Do קדימה: חזיר Unsliced שומר, עטוף בנייר כסף ומקורר, עד 3 ימים, או קפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד והניח בשקית ניילון אטומה, עד 1 חודש.ראה עוד: לילה תאריך, בשר, תמונה, סלט, וייטנאמי
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
רוטברוטב
כתף חזירכתף חזיר
סוכר חוםסוכר חום
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
רוטב דגיםרוטב דגים
מיץ לייםמיץ ליים
עטיפות רול האביבעטיפות רול האביב
ירקירק
רוטב סויהרוטב סויה
מלפפוןמלפפון
בשרבשר
פסטהפסטה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
רוטב הויסיןרוטב הויסין
בוטניםבוטנים
גלולגלול
תאריכיםתאריכים
לייםליים
סאקהסאקה
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
3
האם עוד: קישור / סימנייה| סיכה / הדפסה / דוא " ל / 66 תגובות