טפטוף עם קצת רוטב ומגישים נשאר ההלבשה בצד.הערות רבות (עודכן 1/10/14): בשר חזיר tenderloin: כפי שציינתי בשנת 2007, עשינו את זה עם בשר חזיר tenderloin ולא כתף חזיר קרא ועדיין לעשות. כמו זמן הבישול הוא קצר יחסית, כתף חזיר הוא כל כך שומני, אנחנו כבר מודאגים כי השומן פשוט לא לדקלם את כמות הזמן כי שלה בתנור. בשר חזיר tenderloin הוא מדהים כאן; זה כבר מגיע על רצועות 2-3.5 אינץ ' רחב, אבל אני אפילו נהנה חצייה זה לאורכו לשתי רצועות שניתן לחתוך לתוך מדליונים קטנים, מושלם עבור סלט. בשנים שחלקתי את המתכון הזה (2011 ליתר דיוק), משרד החקלאות האמריקאי יש (לשמחתם של טבחים ומסעדנים, אשר תמיד העדיפו את זה בדרך זו) הפחית את טמפרטורת הבישול הפנימית המומלצת של חזיר מ 71° ל145 וזה שיפר במידה ניכרת את המרקם והטעם של tenderloin.בשר לעומת נפח ירקות: בעוד אני כל לארוחה ממוקדת ירקות, ובאמת מעדיף בשר כמנה צדדית ולא במרכזו, בכל פעם שאני עושה את זה, אני חושב כי המתכון היה גם ליהנות מכפול חזיר או חצי הירקות. אולי זה רק כי החזיר הוא כל כך טוב, אז זה הולך מהר. גם אם לא להכפיל את החזיר, כמות מלפפון שעועית ירוקה נראה גבוה במיוחד עבור סלט בגודל זה. לצבוט את הסכומים לטעם הצפוי שלך (בשר-כבד יותר, שעועית ירוקה פחות, או כמו, וכו').הרוטב בסדר, אתה יודע? אבל בשנים שחלקתי את המתכון הזה, חלקתי מנה נוספת של אטריות-בשר-ירקות שיש בה רוטב שאני מעדיף בתור רוטב כאן. רוטב הטבילה מאטריות הקרות האלה עם עוף ליים בוטנים (עם רוטב דגים, סוכר חום, מיץ ליים, שום וצ ' ילי) הוא בטעם נועז ומאוזן לחלוטין. אם המרכיבים האלה מושכים אותך, נסה את זה כאן כמו ההלבשה במקום.מלח: לטעום את הרוטב סויה סויה סויה לפני הוספת מלח נוסף; אתה עלול למצוא כי אתה לא צריך את זה. (מצאתי את זה גם כאשר משתמשים ברוטב סויה דל נתרן, ואני נשענת על זה באומרו כי אנחנו כנראה כבר כמו מלח יותר ממה שאנחנו צריכים.) לחמניות קיץ: אני נשאר משוכנע כי שאריות מהסלט הזה יגרום לחמניות קיץ מעולה, עטוף בנייר אורז 8 אינץ rounds.Do קדימה: חזיר Unsliced שומר, עטוף בנייר כסף ומקורר, עד 3 ימים, או קפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד והניח בשקית ניילון אטומה, עד 1 חודש.ראה עוד: לילה תאריך, בשר, תמונה, סלט, וייטנאמי