מטבל אבוקדו שכבתי
המתכון Guacamole מטבל שכבות יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 20 דקות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 3 . מתאבן זה יש 475 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם גבינת שמנת, שמנת, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה, ו צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב שמנת חמוצה, גבינת שמנת וגבינת מונטריי ג ' ק; לערבב היטב.
מורחים באופן שווה על צלחת הגשה 10 אינץ'. להכניס למקרר 5 עד 10 דקות או עד סט מעט.
בזהירות להפיץ מטבל שעועית על תערובת שמנת חמוצה.
מורחים סלסה על מטבל שעועית. סלט אבוקדו עם כפית על סלסה.
מגישים מיד, או לכסות לטבול בקירור עד תקופת מאסר.
מגישים עם צ ' יפס טורטייה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי לגוואקמולי. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.