מטבל אפונה וכרישה
מטבל אפונה וכרישה עשוי להיות בדיוק ה-hor d'oeuvre שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וראשוני זה מכיל 150 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל ירוק, מיץ לימון, שמנת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע הסופרבול שלך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71% . הציון הזה מוצק. נסו ריזוטו כרישה, בייקון ואפונה , מרק כרישה, אפונה ונענע , ופאי עוף, כרישה ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
חוצים, פורסים, שוטפים היטב את הכרישה ומסננים.
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד שהם מתרככים אך לא משחימים, כ-5 דקות.
מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל עד שהאפונה מופשרת וירוקה בוהקת, כ-3 דקות.
מעבירים את האפונה והכרישה לבלנדר יחד עם השמנת החמוצה, המלח, הפטרוזיליה והלימון. מערבבים על נמוך עד לקבלת מרקם חלק.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bollinger Brut Special Cuvee. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.