מטבל ארטישוק תרד
מטבל ארטישוק תרד עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. לך לחנות ותביא תיבול, יין, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה די טוב. נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו מטבל סרטן ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית וחמאה יחד בסיר. מבשלים ומערבבים שום, בצל ופלפל אדום בתערובת שמן חם עד הבצל הוא שקוף קלות, על 5 דקות; עונה עם תיבול איטלקי ולהמשיך לבשל ולערבב עוד 2 דקות.
מפזרים קמח על תערובת הבצל; מערבבים לשלב.
מקציפים יין לבן לתערובת הבצל; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, 7 עד 10 דקות.
יוצקים ציר עוף לסיר ומביאים לרתיחה. מערבבים חצי וחצי לתוך התערובת, לבשל עד שזה רק מתחיל בועה ומערבבים תרד, ארטישוקים, גבינת מוצרלה לתוך התערובת; לבשל ומערבבים עד הגבינה נמסה לחלוטין, על 5 דקות.