קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות3
ציון בריאות58
מגזין

מטבל ארטישוק תרד גורגונזולה

מטבל ארטישוק תרד גורגונזולה
אם יש לך בערך 37 דקות כדי לבלות במטבח, מטבל ארטישוק תרד גורגונזולה עשוי להיות מצוין לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 3. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. אם יש לכם לבבות סלרי, מקלות לחם שומשום, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד גם הר ד ' אובר יקר. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 94%, וזה נהדר. מתכונים דומים: מטבל תרד וארטישוק של גורגונזולה, מטבל ארטישוק תרד גורגונזולה, ו מיני לבבות ארטישוק בגריל עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
3
להפשיר תרד 10 דקות בהגדרת הפשרה במיקרוגל ואז לנקז היטב על ידי סחיטה במגבת כלים. להפשיר ארטישוקים גם כן, 6 דקות על הפשרה במיקרוגל ואז לסחוט וקוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מחממים סיר רוטב עם חמאה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים שום לחמאה מומסת ומערבבים 1 עד 2 דקות, ואז מפזרים בקמח ומשלבים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
6
מקציפים ציר וחלב ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. לעבות 2 דקות ואז להסיר מהחום להמיס בגורגונזולה. מערבבים תרד וארטישוק וחצי מהגבינה הגרוסה ואז מעבירים לתבשיל קטן ומעליהם גבינה שנותרה. משחימים ומבעבעים בתנור למשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
GorgonzolaGorgonzola
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
7
מגישים עם מקלות לחם, לבבות סלרי ופריכות פיתה לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
צ ' יפסצ ' יפס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. התווית הצהובה של ווב קליקוט ברוט עם שקית מתנה איזותרמית עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 70 דולר לבקבוק.
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי השומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא עתיק שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה בית ווב קליקוט מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך טיפוסי קליקוט, בעוד מגע של פינו מיוניר מסכם את התערובת. שרדונה מוסיפה את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.