מטבל בטטה עם מטבלי צ'וריסו ועולש
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם חומץ יין, שמן זית, בישול נקניקיות צ'וריסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טבילות בטטה, טבילות בטטה, ו מחבת צ'וריסו בטטה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
שים את תפוחי האדמה על מגש אפייה ואופים במשך 50 דקות עד ממש רך. השאר לקרר.
לגרוף את בשר תפוחי האדמה למעבד מזון, להשליך את העורות.
מוסיף את השמן, פפריקה, חומץ, כוסברה או פטרוזיליה וכמה תיבול ו יז למשחה חלקה.
העברה לקערה, כיסוי עם סרט נצמד וצינה עד הצורך. המטבל ישמור במשך 2 ימים במקרר רק להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מבשלים את הצ ' וריסו במחבת קטנה במשך 10 דקות עד מבושל דרך.
ניקוז על נייר מטבח. פיזור כוסברה נוספת או פטרוזיליה על המטבל ומגישים עם צ ' וריסו ועלים עולש לטבילה.