קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

מטבל בצל פרוולונה

מטבל בצל פרוולונה
מטבל בצל פרוולונה לוקח כ -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה, ללא גלוטן ולקטו-אובו, מתאים ל-10 מנות . למנה זו יש 255 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מיונז, גבינת פרוולונה, בצל וידליאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . ציון זה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מטבל בצל מקורמל , קשרים חמים עם מטבל בצל מתוק ומטבל בצל מקורמל .

הוראות

1
מחממים את התנור מראש ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבצל, המיונז וגבינת הפרוולונה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים לתבנית קדירה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהבצל רך והחלק העליון זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות