קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות6
מגזין

מטבל בצל צרפתי

מטבל בצל צרפתי
מטבל בצל צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 3. מנה אחת מכילה 1005 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 99 גרם שומן. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו -30 דקות. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח סלרי, שמנת, ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. נסו מטבל בצל צרפתי # סאנדייסופר, מטבל בצל וידאלי מתוק, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת מטגן גדולה על אש נמוכה, מוסיפים שמן וחמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים בצל ומקפיצים תוך ערבוב מדי פעם עד להזהבה וקרמל, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים שאלוט ומעט מלח ומקפיצים עוד 15 דקות עד שהבצל והשאלוט חומים כהים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסירים מהאש ומניחים להתקרר למשך 5 עד 6 דקות ואז קוצצים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'. מניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
5
בינתיים, בקערה בינונית, שלבו שמנת חמוצה, מיונז, מלח סלרי, ווסטרשייר, מלח ופלפל. מקפלים פנימה תערובת בצל. מצננים לפחות 1 שעה או לילה, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון