מטבל בצל צרפתי
מטבל בצל צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 3. מנה אחת מכילה 1005 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 99 גרם שומן. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו -30 דקות. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח סלרי, שמנת, ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. נסו מטבל בצל צרפתי # סאנדייסופר, מטבל בצל וידאלי מתוק, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת מטגן גדולה על אש נמוכה, מוסיפים שמן וחמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים בצל ומקפיצים תוך ערבוב מדי פעם עד להזהבה וקרמל, כ-35 דקות.
מוסיפים שאלוט ומעט מלח ומקפיצים עוד 15 דקות עד שהבצל והשאלוט חומים כהים.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר למשך 5 עד 6 דקות ואז קוצצים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'. מניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
בינתיים, בקערה בינונית, שלבו שמנת חמוצה, מיונז, מלח סלרי, ווסטרשייר, מלח ופלפל. מקפלים פנימה תערובת בצל. מצננים לפחות 1 שעה או לילה, לפני ההגשה.