מטבל בצל צרפתי עם טוסטים Gruyere
מתכון בצל צרפתי לטבול עם טוסטים Gruyere יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 388 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם גבינת gruyere, מיונז, עלי טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו בעבודה: בצל צרפתי ומרק שומר עם טוסטים Gruyere, בצל, כרישה ומרק כרוב עם טוסטים Gruyere, ו בצל מקורמל ומרק שיטאקי עם טוסטים Gruyère–גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מחממים את השמן על חום בינוני במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצלים ואת הקורנית ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצלים רכים מאוד משחימים, כ -15 דקות.
בינתיים, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, המיונז ורוטב ווסטרשייר; מתבלים במלח ופלפל. מקפלים בתערובת הבצל עד משולב היטב. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה או עד לילה.
תערובת ניתן לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.
מסדרים את הלחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה.
מפזרים כל פרוסה עם כ 1 כף גבינה.
אופים עד הלחם הוא חום זהוב פריך והגבינה נמסה, 6 עד 8 דקות.
מגישים מטבל עם טוסט גבינה ועלים חיים.