מטבל ברוקולי חם
מטבל ברוקולי חם הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם פלפלים, חמאה, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מטבל עוף חם נאשוויל, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו מרק חם וחמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
לחתוך פרוסה מהחלק העליון של כיכר לחם; להסיר במרכז, משאיר קליפה עבה 1 אינץ'.
חותכים את הלחם לחתיכות בגודל ביס. מכסים את הקליפה עם החלק העליון של הלחם; מניחים על גיליון אפייה עם חתיכות לחם.
אופים 15 דקות.; מגניב מעט.
בינתיים, לבשל ומערבבים סלרי, פלפלים אדומים ובצל בחמאה בסיר בינוני על חום בינוני 5 דקות. או עד פריך במכרז.
להוסיף VELVEETA; לבשל על אש נמוכה 5 דקות. או עד נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים ברוקולי, רוזמרין ורוטב פלפל חריף; מבשלים 5 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב כל הזמן.
מגישים עם חתיכות לחם קלוי.