מטבל גבינה מקסיקני פימיינטו
מטבל גבינה מקסיקני פימיינטו יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם תערובת טאקו תיבול, גבינת שמנת, קליפה של סיד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. נסו פימינטו מקרוני וגבינה, פימינטו מקרוני וגבינה, ו מטבל גבינה פימיאנטו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים יחד מיונז, גבינת שמנת, צ ' ילי, תערובת תיבול טאקו, פימינטוס וקליפת ליים עד מעורבב היטב.
אופים על 20 דקות או עד מבעבע. לעשות את זה טרי עם התוספות הרצויות.
מגישים עם צ ' יפס וירקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.