מטבל גבינת בצל אפוי
מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל, גבינת פלפל ג'ק, טימין ומיונז. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 22%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מטבל בצל גבינת בייקון אפוי, גבינה כפולה אפויה שמנת ומטבל בצל (ללא גלוטן), ו מטבל בצל אפוי.
הוראות
במעבד מזון שלבו את הגבינות, המיונז, הטימין ו -1 כוס הבצל; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את יתרת הבצל.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת של 3 כוסות.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ניתנים לזיהוי למשך 20-25 דקות או עד לבעבע.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות לנסון לה בלק לייבל ברוט (חצי בקבוק). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![לנסון לה בלק לייבל ברוט (חצי בקבוק)]()
לנסון לה בלק לייבל ברוט (חצי בקבוק)
הצבע המבריק של בלק לייבל מזכיר את גווני הקש האופייניים של פינו נואר, עם נצנוצים של ענבר. הוא תוסס בחליל, עם זרם דק של בועות מתמשכות. ניחוחותיו הטריים משלבים את הרושם של חיוניות וריחות באביב, יחד עם רמזים של טוסט ודבש. על החיך, זרי פירות בשלים והדרים יוצרים תחושה של שפע ועם זאת קלילות.