מטבל דלעת חגיגי עשוי להיות בדיוק המתכון שאתם מחפשים. תמורת 40 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 114 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-24 מנות. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . מתכון זה מטעם הבית דורש בקר, זיתים, תבלין טאקו ולחם פומפרניקל. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לסופרבול . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די גרוע של 27% . נאסי מיניאק (אורז חגיגי מלזי) , מטבל סרטנים חם ומטבל תרד (יוסטון) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
בקערה, טורפים גבינת שמנת, דלעת, תבלין לטאקו ואבקת שום עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הבשר, הפלפלים והזיתים. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בלילת לחם תירס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
אם רוצים, ממש לפני ההגשה, חותכים את החלק העליון של הלחם; מוציאים את הלחם מבפנים, ומשאירים קליפה של 1.5 ס"מ (שמרו את הלחם מבפנים להכנת קרוטונים או פירורי לחם או לשימוש אחר). ממלאים את הקליפה בתערובת גבינת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
קרוטונים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)