קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

מטבל הליבוט של ברברה

מטבל הליבוט של ברברה
מטבל הליבוט של ברברה נטול גלוטן, ו pescatarian מתאבנים. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמנת, חרדל חום חריף, קורטוב של אגוז מוסקט הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הסלט של ברברה, סלט הפסטה של ברברה, ו קציץ הבשר הבסיסי של ברברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מים לעומק של 2 אינץ ' למחבת גדולה; מביאים לרתיחה. מוסיפים דגים, וחוזרים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 עד 8 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מחבת עם כפית מחוררת; מגניב מעט. פתית לחתיכות בגודל ביס.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים יחד דגים ושאר החומרים. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.