מטבל טאקו אפוי
מתכון מטבל טאקו אפוי מוכן בערך בעוד 40 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, דל פחמימות, אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאבן זה יש 281 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 70 אוהדים. אם יש לכם גבינת שמנת, בשר בקר טחון, סלסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו קציץ תרד אפוי, 5-מרכיב באפלו עוף אפוי חומוס מטבל, ו עוגת טאקו אפויה קלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מורחים גבינת שמנת בשכבה זוגית בתחתית צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
מבשלים ומערבבים בשר במחבת מעל חום בינוני גבוה עד השחמה ובישול דרך, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים מים ותערובת תיבול טאקו; מערבבים. מבשלים עד רוב הנוזל מתאדה, 3 עד 5 דקות.
מורחים תערובת בשר על גבינת השמנת בתבנית האפייה.
יוצקים סלסה על תערובת בשר. למעלה עם גבינת צ ' דר.
אופים מטבל טאקו בתנור שחומם מראש עד מבעבע וגבינה נמס, כ -20 דקות.