מטבל ים תיכוני עם צ'יפס פיתה הוא צמחוני הר ד ' אובר. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 18. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 91 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. צאו לחנות והרימו כוסברה טחונה, יוגורט, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 20%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מטבל ים תיכוני עם צ'יפס פיתה שום, מטבל ים תיכוני בשכבות עם צ'יפס פיתה, ו צ'יפס פיתה אפוי-צ' יפס פיתה מתובל בריא עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
חותכים כל חצי פיתה לשישה טריזים; מניחים על תבנית עם נייר אפייה לא משומן. שפריץ משני צידי טריזים עם ספריי בישול; מפזרים 1 כפית אבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 5-6 דקות מכל צד או עד להזהבה. מגניב על מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בינתיים מקציפים בקערה קטנה את גבינת השמנת, היוגורט, האורגנו, הכוסברה, הפלפל ואבקת השום שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב