קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות33
מגזין

מטבל סלסה שעועית

מטבל סלסה שעועית
מטבל סלסה שעועית יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 3 . אם יש לך מלח, מיץ לימון, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלסה שעועית אדומה, סלסה תלת-פעמית, ו מטבל שעועית סלסה.

הוראות

1
תהליך הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון עד קצוץ גס.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים שעועית, מיונז ומיץ לימון, ומעבדים עד חלקה, עוצרים כדי לגרד את הצדדים. כף לתוך צלחת עגולה 9 אינץ רדוד.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
תהליך סלסה במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. כף למרכז תערובת שעועית. משוך את הנקודה של מפרט עץ דרך סלסה לכיוון קצה המנה כדי ליצור עיצוב starburst.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות Starburstסוכריות Starburst
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר עם שבבי טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
5
מקשטים, אם תרצה.
6
הערה: אנחנו מעדיפים סלסה חמה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוטב טבילה ניתן לזווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוז תוסס חידה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
חידה נוצצת עלה
חידה נוצצת עלה
גוון זהוב ורוד זוהר עם נימות אפרסק מחממות, היין הזה נפתח עם ניחוחות בהירים של תות, אפרסק בשל בקושי, פרחי בר טריים וממתקים קשים. טעמיו משקפים את ניחוחותיו, עם הערות נוספות של אבטיח וקמצוץ בננה. הכניסה כוללת פופ של חומציות תוססת, אשר מתפתח לעגלגלות רכה. הטעם של גויאבה ומנגו להוסיף טוויסט טרופי לסיום ארוך, מפתה.