מטבל סרטנים וארטישוק
מתכון זה מ טעם הבית דורש לבבות ארטישוק עמוסים במים, בשר סרטנים גוש, שמנת וגבינת הווארטי. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל סרטנים וארטישוק, מטבל ארטישוק סרטנים, ו ארטישוק סרטן לטבול.
הוראות
בסיר גדול, להביא 1/2 ב. של מים לרתיחה.
מוסיפים תרד; מכסים ומרתיחים 3-5 דקות או עד שהם נבולים.
ב-1-1/2-קווט. סיר איטי, שלב את הארטישוקים, הגבינות, בשר הסרטנים, השמנת החמוצה, המלח, הפלפל והתרד. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 2-3 שעות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סרטן בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, ריזלינג ופינו גריגיו. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריגיו. ניתן להתאים סרטן חם (במיוחד עם חמאה) עם שרדונה חמאתית או ריזלינג פירותי פריך. אחוזת ביאן נסידו שרדונה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 53 דולר לבקבוק.
![ביאן נאצידו אסטייט שרדונה]()
ביאן נאצידו אסטייט שרדונה
ניחוחות מזמינים של לימון מאייר, קמומיל וקש חתוך פרצו מהכוס. הכניסה הבהירה מניבה לחיך צפוף ואנרגטי שכולו קווים ישרים ומינרליות השקיית פה.