מטבל עוף באפלו
מטבל עוף באפלו הוא מאכל שמגיש 3. תמורת $4.57 למנה , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 62 גרם חלבון , 73 גרם שומן ובסך הכל 997 קלוריות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הסופרבול . אם יש לכם עוף במים, גבינת מוצרלה, רוטב חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 66 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה קטוגנית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 49% . מתכונים דומים: מטבל עוף באפלו , מטבל עוף באפלו ומטבל עוף באפלו .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
בצלחת פשטידה עמוקה (9 אינץ') מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים במזלג עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים פנימה את הרוטב, הרוטב החם והגבינות.
מערבבים פנימה את העוף המשומר ואופים 20 דקות או עד שתערובת העוף חמה ומבעבעת.
מערבבים לפני ההגשה עם קרקרים, צ'יפס ו/או ירקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.