מטבל פיצה חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל פיצה חם לטבול. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 60 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, רוטב פיצה, גבינת מוצרלה רזה חלק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו מטבל עוף חם נאשוויל, מטבל פיצה, ו רוטב פאדג'חם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה מקציפים גבינת שמנת ותיבול איטלקי.
מורחים ב -9 אינץ ' לא משומן. מיקרוגל-בטוח עוגת צלחת.
שלבו גבינות מוצרלה ופרמזן; מפזרים חצי מעל גבינת השמנת. למעלה עם רוטב הפיצה, תערובת הגבינה שנותרה, פלפל ירוק ובצל.
מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה במשך 2-3 דקות או עד שהגבינה כמעט נמסה, מסתובבת חצי סיבוב מספר פעמים.
מגישים עם מקלות לחם או צ ' יפס טורטיה.