מטבל פיצה פפרוני
מטבל פיצה פפרוני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 417 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פרמזן, אורגנו, גבינת מוצרלה באפלו בקוביות קטנות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו מטבל פיצה, פיצה פפרוני עשויה עם קרום פיצה חום חשיש, ו מטבל פיצה פפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את שמן הזית לתבנית מטגנת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית וכשהוא חם מוסיפים את הבצל.
מוסיפים את השום ואת פתיתי צ ' ילה אדום, לבשל במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות משומר. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים 25 דקות תוך ערבוב מדי פעם. כשהתערובת מסמיכה מערבבים פנימה את התבלינים הטריים והיבשים. מבשלים למשך 15 דקות נוספות ומתאימים את התיבול, במידת הצורך.
לשכבה התחתונה: בקערה בינונית שלבו את גבינת השמנת, הריקוטה, הפרמזן, הביצה, השום והתבלינים.
מורחים את התערובת באופן שווה לתבשיל בטוח לתנור (קיבולת של 2 ליטר או תבנית פאי בגודל 9 אינץ'). הניחו בצד.
לתוספות: במחבת מטגנת קטנה על אש בינונית מוסיפים טפטוף שמן זית והפפרוני.
קולים עד שהפפרוני פשוט פריך, 4 עד 5 דקות, ואז מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מוסיפים את יתרת שמן הזית ואת הפלפלים האדומים ומקפיצים על אש בינונית-גבוהה עד שרק מתחילים להתרכך.
מוסיפים את השאלוט, מבשלים 2 דקות ואז מוסיפים את הפטריות. מבשלים 7 עד 10 דקות ומסירים מהאש.
מורחים את רוטב הפיצה מעל שכבת הגבינה התחתונה, מפזרים את תערובת הפלפל והפטריות, ואז את הפפרוני. מחלקים את המוצרלה באופן שווה מעל ואופים 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים את הפרמזן.
מקשטים עם ענף הבזיליקום ומגישים חם עם רצועות בצק פיצה, רצועות פיתה קלויות או קרקרים.