מטבל צדפות עם בייקון
מטבל צדפות עם בייקון נטול גלוטן, ומספק כ 16 מנות. מתאבן זה יש 55 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, בצל ירוק, חזרת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מטבל תירס חוות בייקון, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו מרק צדפות ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף; כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.