מטבל שעועית Fava
מטבל שעועית Fava עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך כוסברה, מלח, fava, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, פלאפל שעועית Fava, ו Ful Medames (מטבל שעועית Fava).
הוראות
מניחים אותם בסיר גדול ומוסיפים מספיק מים מתוקים כדי לכסות. קוצצים בגסות 1 של הבצל ו 3 של שיני שום ולהוסיף למחבת. מביאים לרתיחה, ברפרוף את כל קצף. להפחית את החום ואת הכיסוי. מבשלים 1 שעה, או עד השעועית רכה.
מסננים את השעועית והירקות, שומרים את נוזל הבישול.
מעבירים את התערובת למעבד מזון ומוסיפים כוסברה, פטרוזיליה, מנטה וכמון. טהור, הוספת מספיק של נוזל בישול שמור כדי להרטיב את התערובת. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר צלחת ולשמור על חם.
בינתיים, פורסים את הבצלים הנותרים.
חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 12 דקות, או עד שהם זהב כהה מעט קרמל. קוצצים את השום, מערבבים לתוך הבצל, ומבשלים 1 דקה יותר.
מורחים את הבצל המטוגן ושום על הטהור טפטוף עם מיץ לימון ושמן הנותרים.
מקשטים עם כוסברה נוספת ופטרוזיליה ומגישים.
מורחים את הבצל המטוגן ושום על הטהור טפטוף עם מיץ לימון ושמן הנותרים.
מקשטים עם כוסברה נוספת ופטרוזיליה ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;