קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות18
מגזין

מטבל שפמנון קריאולי

מטבל שפמנון קריאולי
צריך ללא גלוטן ו pescatarian hor d ' oeuvre? מטבל שפמנון קריאולי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 601 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם תיבול קריאולי, בצל ירוק, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קאטפיש קריאולי, כריכי שפמנון קריאולי, ו כריכי שפמנון עם מיונז קריאולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מים לעומק של 2 אינץ ' למחבת גדולה; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים דגים, וחוזרים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום. ומבשלים 5 עד 8 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
3
הסר מחבת עם כפית מחוררת; מגניב מעט. פתית לחתיכות בגודל ביס.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
4
מקציפים גבינת שמנת והבא 4 מרכיבים עם מיקסר חשמלי עד חלקה. מערבבים ב 1/4 בצל ירוק כוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
בצל ירוקבצל ירוק
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
5
מורחים תערובת גבינה בקערה 8 אינץ ' או מחבת ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
6
מורחים רוטב צ ' ילי על תערובת גבינה; העליון עם שפמנון מתפורר בצל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
שפמנוןשפמנון
גבינהגבינה
בצלבצל
מורחיםמורחים
7
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.