מטבל שרימפס גבינתי
זקוקים ל-pescatarian hor d'oeuvre? מטבל שרימפס גבינתי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 310 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-23 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם מיונז, קרקרים, שרימפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט באירוע הסופרבול שלך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 53 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36%, וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל צ'יזי שרימפס ותרד, מטבל צ'יזי שרימפס ותירס גבינתי ומטבל צ'יפוטלה שרימפס ותירס גבינתי.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
במחבת בינונית ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הפלפל האדום ומבשלים 3 דקות. מערבבים פנימה את השרימפס והבצל הירוק ומבשלים עד שהשרימפס ורוד ומוצק, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, הגבינות והמיונז.
מוסיפים את המלח והפלפל, לפי הטעם. שפכו את התערובת לתוך תבנית אפייה של 2 ליטר.
אופים עד השחמה קלה ומבעבעת, 30 עד 35 דקות.
מגישים עם קרקרים מגוונים.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את NV Ruinart, Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין