מטבל תרד מומיה ליל כל הקדושים
אם יש לכם בצק פיצה, גבינת פרמזן, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו מטבל תרד מומיה ליל כל הקדושים, ליל כל הקדושים עוגיה מומיה, ו פינוקי מומיה ליל כל הקדושים (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח בצק לתוך סגלגל 12x6 אינץ ' על תבנית אפייה מרוסס עם ספריי בישול. בצק הזחה, כ -3 סנטימטרים מקצה אחד של סגלגל, לראש של המומיה.
בואו לעלות במקום חם 20 דקות. או עד שכפול בנפח.
אופים 18 עד 20 דקות. או עד הלחם הוא חום זהוב ונשמע חלול כאשר טפח קלות. משוך גבינה מחרוזת לעשות על 16 רצועות; לארגן על לחם עבור עטיפות של המומיה.
אופים 1 עד 2 דקות. או רק עד גבינה מותכת; מגניב מעט. לחץ על פרוסות זית לתוך לחם עבור העיניים של המומיה; מגניב לחלוטין.
בינתיים, מערבבים שמנת חמוצה ורוטב בקערה בינונית עד מעורבב. מערבבים ב 5 החומרים הבאים. מקררים 30 דקות. או עד שיהיה מוכן לשרת.
השתמש בסכין חדה כדי להסיר לחם מהחלק העליון של הגוף של אמא; לגרוף את הלחם מהמרכז, משאיר קליפה דקה על הקרקעית ועל הצד. (למעלה לחם מילואים. להשליך לחם או מילואים לשימוש אחר.) למלא לחם עם מטבל תרד רק לפני ההגשה; לכסות עם החלק העליון של הלחם.
מגישים עם קרקרים. (מידע תזונתי הוא לטבילה וקרקרים בלבד.)