קציצת קציצות חזיר היא מנה עיקרית המגישה 2. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 499 גרם חלבון , 103 גרם שומן , ובסך הכל 3092 קלוריות . , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, שמן קנולן, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Donkatsu - קציצת חזיר בלחם קוריאני , קדירת ברוקולי ופטריות טעים , ו- Fetan and מלפפון .
הוראות
1
בקערה רדודה מערבבים 1 כף קמח, מרווה ופלפל. מצפים צלעות חזיר בתערובת קמח. במחבת מבשלים צלעות בשמן וחמאה על אש בינונית-גבוהה במשך 5-7 דקות מכל צד או עד שהמיץ מתבהר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מקציפים מרק ושרי או מרק נוסף עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף למחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. הפחיתו את החום. מחזירים בשר חזיר למחבת; לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות