מטגנים שומנים בשווייץ עם שמן זית, שום ופטרוזיליה
מטגנים מגבעולי Chard שוויצריים עם שמן זית, שום ופטרוזיליה הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם פלפל, שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מטוגן בשווייץ עם שום, תבשיל טלה עם טוסטים מנגולד ושום-פטרוזיליה, ו מטוגנים בשווייץ עם לימון ושום (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את גבעולי chard במים קרים. (ראה הערה להלן לגבי השימוש בעלים chard.) להביא 3 ליטרים מים לרתיחה, ירידה בגבעולים, ומבשלים לרתיחה מתונה עד שהם מרגישים רכים כאשר נדחפים עם מזלג, כ 30 דקות, תלוי בגבעולים.
שים את שמן הזית ושום במחבת חתוכה, להפעיל את החום בינוני. מבשלים ומערבבים את השום עד שהוא הופך להיות בצבע קל מאוד, ולאחר מכן מוסיפים את הגבעולים מבושלים, פטרוזיליה, מלח ופלפל. להפוך את החום עד בינוני גבוה, לזרוק ולהפוך את הגבעולים כדי לצפות אותם היטב. מבשלים כ 5 דקות, ולאחר מכן להעביר את התוכן של המחבת לצלחת חמה ולהגיש בבת אחת.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;