מטוגנים ברוקולי di Rapa
ברוקולי di Rapa מוקפץ עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 167 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם מלח ים, ברוקולי די ראפה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו Orecchiette עם ברוקולי Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa), ברוקולי מוקפץ, ו ברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הברוקולי di rapa מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום והפלפל האדום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהשום מעט צבעוני, בערך 2 דקות.
מוסיפים את הברוקולי di ראפה, מכסים ומבשלים 3 עד 7 דקות, בהתאם לעובי הברוקולי, מסירים את המכסה פעם או פעמיים כדי לערבב.
מעבירים את הברוקולי די ראפה לקערה גדולה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;