מטוגנת - פשטידת כבש שוק רועה עם תרד מוקרם
עוגת טלה צלויה-פשטידת רועים עם תרד מוקרם היא מתכון סקוטי המגיש 6. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בצל, גזר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. וזה מרהיב. נסו שוק טלה צלוי, רביולי כבש מטוגן, ו מאנישביץ-שוק טלה צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
שים שנקי טלה במחבת צלייה מתכת גדולה, ואז לשפשף עם שמן מתבלים עם מלח ופלפל. סדר טריזי בצל סביב כבש. כבש צלוי באמצע תנור 40 דקות. להפוך את השוקיים, לפזר עם עשבי תיבול, וצלי 40 דקות יותר.
יוצקים יין, מרק ומים למחבת צלייה. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף וטלה צמה עד מכרז, 45 דקות עד 1 שעה.
העברת שנקים לצלחת ולהסיר ולהשליך עורות מבצל.
יוצקים נוזל בישול (כולל בצל) לתוך מידה זכוכית גדולה (לא לנקות מחבת צלייה).
פירס כל תפוח אדמה פעם אחת עם מזלג ואופים על מתלה בשליש התחתון של התנור עד מבושל דרך, 45 עד 50 דקות.
תפוחי אדמה מגניבים 10 דקות, ואז חצי לאורכו ולחלץ בשר. להכריח תפוחי אדמה חמים דרך ricer לקערה. מערבבים במלח, חלב ופלפל לפי הטעם.
מבשלים גזר במים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 10 דקות. יש לשטוף תחת מים זורמים קרים כדי להפסיק לבשל.
שומן רזה מבישול נוזלי (יהיה לך על 2 1/2 מרק כוסות).
לטאטא יחד 1 מרק כוס וקמח בקערה גדולה כדי להפוך ממרח דק, ולאחר מכן לטאטא במרק שנותר (כולל בצל). הגדר מחבת צלייה על פני 2 מבערים ויוצקים תערובת מרק למחבת. מרתיחים מעל חום מתון, לטאטא, עד מעובה, על 5 דקות.
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל.
חותכים בשר כבש מעצמות, ואז לקרוע בשר לחתיכות בגודל ביס. מערבבים בשר לרוטב.
תערובת טלה-shank כפית לתוך צלחת גראטן סגלגל 12 על 3 אינץ ' או 2 1/2 - עד 3 ליטר צלחת אפייה רדודה, מתפשטת באופן שווה. פזר גזר על כבש, ואז למעלה עם תרד מוקרם, מתפשט באופן שווה. תרד העליון עם פירה, מתפשט באופן שווה לקצוות של צלחת כדי לכסות מילוי לחלוטין. לעשות דפוסי מערבולת על פני השטח של תפוחי אדמה עם גב של כף, ואז לטפטף עם חמאה מומסת.
שים תבנית אפייה במחבת אפייה רדודה רדיד (1 אינץ ' עמוק) לתפוס טיפות ואופים עד העליון הוא זהוב ומילוי מבעבע, על 1 שעה.
* צלעות כבש ניתן לעשות 1 יום לפני הרכבת פשטידת רועים ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.* מחית תפוחי אדמה ניתן לעשות 1 יום לפני הרכבת פשטידת רועים ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.* פשטידת רועים ניתן להרכיב (לפני טפטוף עם חמאה מומסת) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני טפטוף עם חמאה ואפייה.