קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

מטחנת בשר בקר עם זיגוג פלפל 3, רוטב סטייק מיונז, וביצים מקושקשות צ'דר

מטחנת בשר בקר עם זיגוג פלפל 3, רוטב סטייק מיונז, וביצים מקושקשות צ'דר
מטחנת בשר בקר מתכון עם זיגוג פלפל 3, רוטב מיונז, וביצים מקושקשות צ'דר יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות ו-35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 930 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו חזרת, מלח כשר ופלפל, בירה לשוער ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו צ'ייב בלוסום וצ' דר ביצים מקושקשות, ביצים מקושקשות עם עגבניות, צ'דר וכוסברה, ו צמה ארוחת בוקר עם חזיר, פטריות, צ'דר, בצל ירוק, וביצים מקושקשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום גבוה עד שהוא מתחיל להבהב. לטף את הבשר יבש משני הצדדים עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל. לצרוב בשמן עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
הסר לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מוסיפים את הבצל והגזר לסיר ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את הבירה ומבשלים עד מופחת בחצי. להחזיר את חזה הבקר לסיר ולהוסיף מספיק ציר עוף לבוא באמצע הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את המפרץ, הקורנית והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לתנור. לבשל עד מזלג מכרז, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
הסר לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
בעוד בריסקט הוא בישול, לשלב את הסוכר והחומץ בסיר בינוני, להביא לרתיחה, ומבשלים עד מעובה מופחת לכ 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
בואו להתקרר מעט.
11
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מברשת את החלק העליון של חזה בקר עם כמה זיגוג, העליון עם גרגרי פלפל כתוש, ו לצלות עד בועות זיגוג קצת.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
כדי להרכיב את הכריכים: פרוס את חזה הבקר על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
14
מורחים קצת מיונז רוטב סטייק על הקרביים של לחמניות הסנדוויצ ' ים. ערימת קצת חזה על הלחמניות; אם תרצה, לטפטף קצת זיגוג נוסף על גבי. למעלה עם כמה ביצים מקושקשות וצ ' יפס מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
רוטב סטייקרוטב סטייק
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
15
לטאטא יחד את כל החומרים ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לכסות ולתת לשבת במקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
ממיסים את החמאה במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מוסיף את הביצים ומבשלים עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הגבינה, להסיר מן החום, ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה

מרכיבים

10שרימפס וורידיםצ'יפס מנגל קומקום, מרוסקצ'יפס מנגל קומקום, מרוסק2קילוגרםחזה בקר, גזוז של עודף שומןחזה בקר, גזוז של עודף שומן2בקבוקיםבירה פורטרבירה פורטר1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור כתושפלפל שחור כתוש33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס2largesגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צ'דר מגורד (צ' דר מיושן ממש טוב)צ'דר מגורד (צ' דר מיושן ממש טוב)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון12largesביצים, מקציפים עד חלקהביצים, מקציפים עד חלקה2עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים4ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1אוראו ממולאים כפוליםפלפל ירוק מרוסקפלפל ירוק מרוסק12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חזרת מוכנה, סחוטהחזרת מוכנה, סחוטה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק10שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה2בצל ספרדי, חצוי פרוס דקבצל ספרדי, חצוי פרוס דק3עלי פטרוזיליה טרייםעלי פטרוזיליה טריים1אוראו ממולאים כפוליםפלפל ורוד כתושפלפל ורוד כתוש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שרי מיושןחומץ שרי מיושן8גלילי סנדוויץ ' רכיםגלילי סנדוויץ ' רכים3עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל מלאחרדל מלא

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות ראנצ ' ו Sisquoc סירה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Rancho Sisquoc Syrah
Rancho Sisquoc Syrah
100% יין סירה מכרם מקמורי של ראנצ ' ו סיסקו, נבחר ותוסס בשיא טעמיו. עונת גידול ארוכה ומלחיצה עקב בצורת באמת מבליטה את המהות של סירה. אוכמניות חזקות ממלאות את הפה ומותירות טאנינים לעיסים שמסתובבים בגימור ארוך ורך. תיהנו עם סלט סלק בלסמי קלוי ושליו קלוי.