מטחנת בשר בקר עם זיגוג פלפל 3, רוטב סטייק מיונז, וביצים מקושקשות צ'דר
מטחנת בשר בקר מתכון עם זיגוג פלפל 3, רוטב מיונז, וביצים מקושקשות צ'דר יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות ו-35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 930 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו חזרת, מלח כשר ופלפל, בירה לשוער ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו צ'ייב בלוסום וצ' דר ביצים מקושקשות, ביצים מקושקשות עם עגבניות, צ'דר וכוסברה, ו צמה ארוחת בוקר עם חזיר, פטריות, צ'דר, בצל ירוק, וביצים מקושקשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום גבוה עד שהוא מתחיל להבהב. לטף את הבשר יבש משני הצדדים עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל. לצרוב בשמן עד חום זהוב משני הצדדים.
מוסיפים את הבצל והגזר לסיר ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הבירה ומבשלים עד מופחת בחצי. להחזיר את חזה הבקר לסיר ולהוסיף מספיק ציר עוף לבוא באמצע הצדדים.
מוסיפים את המפרץ, הקורנית והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לתנור. לבשל עד מזלג מכרז, על 3 שעות.
בעוד בריסקט הוא בישול, לשלב את הסוכר והחומץ בסיר בינוני, להביא לרתיחה, ומבשלים עד מעובה מופחת לכ 3/4 כוס.
מברשת את החלק העליון של חזה בקר עם כמה זיגוג, העליון עם גרגרי פלפל כתוש, ו לצלות עד בועות זיגוג קצת.
כדי להרכיב את הכריכים: פרוס את חזה הבקר על פני התבואה.
מורחים קצת מיונז רוטב סטייק על הקרביים של לחמניות הסנדוויצ ' ים. ערימת קצת חזה על הלחמניות; אם תרצה, לטפטף קצת זיגוג נוסף על גבי. למעלה עם כמה ביצים מקושקשות וצ ' יפס מרוסק.
לטאטא יחד את כל החומרים ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לכסות ולתת לשבת במקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
ממיסים את החמאה במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני.
מוסיף את הביצים ומבשלים עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הגבינה, להסיר מן החום, ואת העונה עם מלח ופלפל.