מטחנת בשר בקר עם זיגוג פלפל 3, רוטב סטייק מיונז, וביצים מקושקשות צ'דר
מטחנת בשר בקר מתכון עם זיגוג פלפל 3, רוטב מיונז, וביצים מקושקשות צ'דר יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות ו-35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 930 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו חזרת, מלח כשר ופלפל, בירה לשוער ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו צ'ייב בלוסום וצ' דר ביצים מקושקשות, ביצים מקושקשות עם עגבניות, צ'דר וכוסברה, ו צמה ארוחת בוקר עם חזיר, פטריות, צ'דר, בצל ירוק, וביצים מקושקשות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום גבוה עד שהוא מתחיל להבהב. לטף את הבשר יבש משני הצדדים עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל. לצרוב בשמן עד חום זהוב משני הצדדים.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
הסר לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מוסיפים את הבצל והגזר לסיר ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את הבירה ומבשלים עד מופחת בחצי. להחזיר את חזה הבקר לסיר ולהוסיף מספיק ציר עוף לבוא באמצע הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מוסיפים את המפרץ, הקורנית והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לתנור. לבשל עד מזלג מכרז, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
הסר לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
בעוד בריסקט הוא בישול, לשלב את הסוכר והחומץ בסיר בינוני, להביא לרתיחה, ומבשלים עד מעובה מופחת לכ 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
בואו להתקרר מעט.
11
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מברשת את החלק העליון של חזה בקר עם כמה זיגוג, העליון עם גרגרי פלפל כתוש, ו לצלות עד בועות זיגוג קצת.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
רוטב שומשום יפני מוכן
13
כדי להרכיב את הכריכים: פרוס את חזה הבקר על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
14
מורחים קצת מיונז רוטב סטייק על הקרביים של לחמניות הסנדוויצ ' ים. ערימת קצת חזה על הלחמניות; אם תרצה, לטפטף קצת זיגוג נוסף על גבי. למעלה עם כמה ביצים מקושקשות וצ ' יפס מרוסק.
שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות ראנצ ' ו Sisquoc סירה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.