מיוחד-אירוע עוגת שכבה כתומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מיוחד-אירוע עוגת שכבות כתום. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, "תמצית ונילן", "יוגורט דל שומן", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד לאירועים מיוחדים, עוגה לבנה לאירוע מיוחד, ו אירוע מיוחד בריא עוגת יום הולדת בטעם ופל לאחד (מתכונים דומים).
הוראות
תחתית המעיל של 2 (8-או 9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול (לא מעיל הצדדים של פאן); שורה תחתונה עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול, אבק עם קמח; להפריש.
לנפות יחד 2 1/2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
שלב יוגורט הבא 5 מרכיבים (יוגורט דרך חלמון ביצה) בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב.
מוסיפים 1 כוס סוכר, ומכים היטב. בהדרגה להוסיף את החלב, פועם במהירות בינונית נמוכה 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
לנצח חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר) במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים, להכות תערובת עד פסגות נוקשות מתחילים להיווצר.
מוסיפים את תערובת הקמח ואת תערובת ביצה לבן לסירוגין לתערובת היוגורט, מכה במהירות נמוכה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. הקשה בחדות על מחבת פעם אחת על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 375 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ואפה 28 דקות או עד שמכניסים למרכז עץ יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבת 10 דקות על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, באמצעות מרית מתכת צרה, ולהפוך על מתלה חוט. לקלף את נייר שעווה, ולתת מגניב לחלוטין.
חותכים את שכבות העוגה לחצי אופקית. כדי לחתוך את שכבות העוגה באופן שווה, הכנס קיסמים סביב החיצוני, לציון האמצע. באמצעות סכין משונן, לחתוך את העוגה על 2 אינץ', באמצעות הקיסמים כמדריך. לעטוף חתיכה ארוכה של חוט דנטלי סביב קצה דרך לחתוך; לקשור חוט פעם אחת. לאט להדק את החוט - זה יעשה נקי, אפילו לחתוך את העוגה, מחלק אותו לשניים.
מניחים שכבה אחת, לחתוך את הצד, על צלחת הגשה.
מורחים 2/3 כוס מילוי משמש-כתום מעל העוגה כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. חזור על הנוהל עם שאר שכבות העוגה ומילוי. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי קרם חמאה כתום.
הערה: לא לצפות את הצדדים של מחבתות עוגה עם ספריי בישול. העוגה צריכה להיצמד לצדדים כפי שהוא אופה, אשר מאפשר לו לעלות גבוה יותר ונותן לו קרום חלק יותר.
הערה: כאשר מפרידים את הביצים, לעשות אותם אחד בכל פעם לתוך כוס פודינג, ויוצקים את הלבנים לתוך קערת הערבוב שלך. זה מונע ממך להתחיל מחדש אם חלמון כלשהו קורה להיכנס ללבנים. ביצים קלות יותר להפריד ישר מהמקרר; עם זאת, עבור נפח טוב יותר, לתת להם לבוא לטמפרטורת החדר לפני המכות.
הערה: השתמש בתמציות וניל ותפוזים אמיתיות במקום imitaion.
הערה: לעטוף מקורר עוגה בעטיפת פלסטיק כבדה, מאובק בקמח, ולאחר מכן בסכל אלומיניום כבד חובה. מקררים עד 2 ימים או להקפיא עד 2 שבועות. (להפשרה, מניחים את העוגה עטופה במקרר לילה.)
הערה: כדי לחתוך את העוגה בחצי שווה, להכניס קיסמים סביב בחוץ, לציון האמצע. באמצעות סכין משונן, לחתוך את העוגה על 2 אינץ', באמצעות הקיסמים כמדריך. לעטוף חתיכה ארוכה של חוט דנטלי סביב קצה דרך לחתוך; לקשור חוט פעם אחת. לאט להדק את החוט - זה יעשה נקי, אפילו לחתוך את העוגה, מחלק אותו לשניים.
התאמת גובה גבוהה: מקציפים את החלבונים לפסגות רכות במקום פסגות נוקשות.