מיונז
מיונז לוקח בערך 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 25 קלוריות. תמורת 9 סנט למנה, מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 70 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר מאוד. אם יש לכם סוכר, חומץ יין לבן, מיץ לימון סחוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו. עם ציון ספונקולרי של 8%, המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: מיונז, מיונז ומיונז גרגר הנחלים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בקערת זכוכית טורפים יחד חלמון ומרכיבים יבשים.
מערבבים מיץ לימון וחומץ בקערה נפרדת ואז טורפים ביסודיות חצי לתוך תערובת החלמונים. מתחילים להקציף בזריזות, ואז מתחילים להוסיף את השמן כמה טיפות בכל פעם עד שנראה שהנוזל מסמיך ומתבהר מעט, (מה שאומר שיש לך אמולסיה על הידיים). ברגע שתגיעו לנקודה הזו תוכלו להרפות מעט את זרועכם (אבל רק מעט) ולהגביר את זרימת השמן לזרם קבוע (אם כי דק). לאחר שחצי מהשמן נכנס מוסיפים את שאר תערובת מיץ הלימון.
ממשיכים להקציף עד שכל השמן נטמע. השאירו בטמפרטורת החדר למשך 1 עד 2 שעות ולאחר מכן מקררים עד שבוע.