קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

מייטי דאק

מייטי דאק
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Mighty Duck. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 2591 קלוריות , 73 גרם חלבון ו -246 גרם שומן . 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, גרגירי פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 94% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק צ'דר חץ אדיר , חג המולד עם ברווז פקין וקסולה עם עוף או ברווז .

הוראות

1
מערבבים את כל מרכיבי המלח במיכל פלסטיק עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
מניחים את המכסה על המיכל ומנערים כדי להמיס את המלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר את מד החום המוקפץ, הכבד, הקרוזים והלב.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
חותכים את הכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
5
בעזרת מספריים למטבח, אתר את עמוד השדרה בבסיס הצוואר.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
חתכו את קו עמוד השדרה לכיוון חלל הצוואר. סובבו את הברווז וחתכו ישר לכיוון החלל האחורי.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
7
הסר את עמוד השדרה.
8
הופכים את הברווז וחותכים ישר את אמצע עצם החזה, ומשאירים 2 חצאי ברווז שווים. כדי להפריד את הרגליים מהחזה, הפוך את החצאים שלך כך שצד הבשר יפנה כלפי מעלה. בעזרת סכין יוצרים צורת חצי סהר חתוכה בין הרגל לשד.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
הנח את הסכין שלך שטוח על העור ועשה 3 סימנים בכיוון אחד ולאחר מכן בכיוון השני, תוך יצירת X. וודא שאתה חותך את העור ולא את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
מרפדים את החלק הפנימי של לקסן פלסטיק או סיר בשקית רוכסן.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מניחים את רבעי הברווז בתוך השקית, ויוצקים את המלח על הברווז. אטום את השקית, וודא שכל האוויר יוסר מהשקית. מלחים את הברווז במשך 2 עד 2 1/2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ברווזברווז
12
מביאים 1 1/2 אינץ' עד 2 אינץ' מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מניחים מסננת לתוך הסיר ומרפדים את דפנות המסננת בברווז. אל תערמו את רבעי הברווז אחד על השני. מכסים ומנמיכים את האש לבינונית נמוכה. לאדות את הברווז במשך 45 דקות. כוונו תנור ל-475 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
הכניסו מחבת ברזל יצוק גדולה לתנור.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מוציאים חתיכות ברווז מסיר האידוי ומניחים רגליים, עם העור כלפי מטה, במחבת החמה.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מכניסים מיד את המחבת לתנור החם ומבשלים את רבעי הרגליים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מוסיפים את החזה עם העור כלפי מטה ומבשלים עוד 7 דקות או עד שהברווז מקבל צבע מהגוני עמוק והעור פריך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
18
מוציאים את הברווז מהמחבת ומניחים מתחת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
19
מוסיפים את המנגולד ואת בצלצלי השאלוט למחבת. זורקים את המנגולד בשומן עד שהוא בקושי נבול. מתבלים עם השרי או החומץ הבלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
20
מגישים את הברווז עם המנגולד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ברווזברווז