מייטי דאק
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Mighty Duck. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 2591 קלוריות , 73 גרם חלבון ו -246 גרם שומן . 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, גרגירי פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 94% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק צ'דר חץ אדיר , חג המולד עם ברווז פקין וקסולה עם עוף או ברווז .
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי המלח במיכל פלסטיק עם מכסה.
מניחים את המכסה על המיכל ומנערים כדי להמיס את המלח.
הסר את מד החום המוקפץ, הכבד, הקרוזים והלב.
בעזרת מספריים למטבח, אתר את עמוד השדרה בבסיס הצוואר.
חתכו את קו עמוד השדרה לכיוון חלל הצוואר. סובבו את הברווז וחתכו ישר לכיוון החלל האחורי.
הופכים את הברווז וחותכים ישר את אמצע עצם החזה, ומשאירים 2 חצאי ברווז שווים. כדי להפריד את הרגליים מהחזה, הפוך את החצאים שלך כך שצד הבשר יפנה כלפי מעלה. בעזרת סכין יוצרים צורת חצי סהר חתוכה בין הרגל לשד.
הנח את הסכין שלך שטוח על העור ועשה 3 סימנים בכיוון אחד ולאחר מכן בכיוון השני, תוך יצירת X. וודא שאתה חותך את העור ולא את הבשר.
מרפדים את החלק הפנימי של לקסן פלסטיק או סיר בשקית רוכסן.
מניחים את רבעי הברווז בתוך השקית, ויוצקים את המלח על הברווז. אטום את השקית, וודא שכל האוויר יוסר מהשקית. מלחים את הברווז במשך 2 עד 2 1/2 שעות במקרר.
מביאים 1 1/2 אינץ' עד 2 אינץ' מים לרתיחה בסיר גדול.
מניחים מסננת לתוך הסיר ומרפדים את דפנות המסננת בברווז. אל תערמו את רבעי הברווז אחד על השני. מכסים ומנמיכים את האש לבינונית נמוכה. לאדות את הברווז במשך 45 דקות. כוונו תנור ל-475 מעלות F.
הכניסו מחבת ברזל יצוק גדולה לתנור.
מוציאים חתיכות ברווז מסיר האידוי ומניחים רגליים, עם העור כלפי מטה, במחבת החמה.
מכניסים מיד את המחבת לתנור החם ומבשלים את רבעי הרגליים במשך 10 דקות.
מוסיפים את החזה עם העור כלפי מטה ומבשלים עוד 7 דקות או עד שהברווז מקבל צבע מהגוני עמוק והעור פריך מאוד.
מוציאים את הברווז מהמחבת ומניחים מתחת בנייר כסף.
מוסיפים את המנגולד ואת בצלצלי השאלוט למחבת. זורקים את המנגולד בשומן עד שהוא בקושי נבול. מתבלים עם השרי או החומץ הבלסמי.
מגישים את הברווז עם המנגולד.