מייטר ממיסיסיפי טונה מומסת
אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, צ'דר artisanal אמריקאי, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מייטר ממיסיסיפי טונה מומסת, ממיסים את הלב טונה מומסת, ו יום ראשון בריא, טעים, סלט טונה אמיתי - לסלט טונה, להמיס.
הוראות
הכינו את האיולי והתחילו להשרות את הטונה מוקדם יותר באותו היום. מיקרוגל לימון וסיד בקערה קטנה כדי לשחרר את השמנים האתריים ולהניח בצד מספיק זמן כדי להיות מסוגל להתמודד. בינתיים, דרך צינור הזנה של בלנדר פועל, להוסיף 1 בכל פעם, חלמוני ביצה, חרדל יבש, מלח ופלפל לבן. בשלב זה, לימון מיקרו-נופפתי וסיד צריך להיות מגניב מספיק כדי להתמודד. השארת בלנדר פועל, לסחוט את המיץ מחצי לימון 1 דרך פתח ההזנה, ולאחר מכן להוסיף את השמן בזרם איטי.
מתבלים את סטייק הטונה עם מלח ופלפל, מניחים אותם במיכל לא מגיב וסוחטים את שאר הלימון והליים עליהם. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מחממים את הגריל או מחממים את המטגן בתנור.
מברשת טונה במרינדה עם 1 כף או כך של שמן זית. מבשלים עד השחמה, עד פתיתי דגים עם מזלג, 3 עד 6 דקות לכל צד, ולאחר מכן לתת לנוח. השאר גריל חם או תנור על לחם טוסט.
מברשת שמן זית (כ 1 כף לחצי) על לחם איטלקי וטוסט קל, או על הגריל או תחת broiler.
מקפלים את הטונה, מניחים בקערה עם בצל ירוק ושומר ומקפלים את האיולי. תערובת טונה כפית על הלחם האיטלקי קלוי, לטפטף כמות קטנה של חומץ בלסמי מעל, ומעל עם צ ' דר.
לחמם בקצרה בתנור כדי להמיס גבינה.
מקשטים בשמיר טרי. זה נהדר מוגש עם מרק עגבניות טרי,אם תרצה.