אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, צ'דר artisanal אמריקאי, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מייטר ממיסיסיפי טונה מומסת, ממיסים את הלב טונה מומסת, ו יום ראשון בריא, טעים, סלט טונה אמיתי - לסלט טונה, להמיס.
הוראות
1
הכינו את האיולי והתחילו להשרות את הטונה מוקדם יותר באותו היום. מיקרוגל לימון וסיד בקערה קטנה כדי לשחרר את השמנים האתריים ולהניח בצד מספיק זמן כדי להיות מסוגל להתמודד. בינתיים, דרך צינור הזנה של בלנדר פועל, להוסיף 1 בכל פעם, חלמוני ביצה, חרדל יבש, מלח ופלפל לבן. בשלב זה, לימון מיקרו-נופפתי וסיד צריך להיות מגניב מספיק כדי להתמודד. השארת בלנדר פועל, לסחוט את המיץ מחצי לימון 1 דרך פתח ההזנה, ולאחר מכן להוסיף את השמן בזרם איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
אבקת חרדל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
איולי
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחת
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר לקערה ומקרר.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מתבלים את סטייק הטונה עם מלח ופלפל, מניחים אותם במיכל לא מגיב וסוחטים את שאר הלימון והליים עליהם. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייק טונה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
4
מחממים את הגריל או מחממים את המטגן בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברשת טונה במרינדה עם 1 כף או כך של שמן זית. מבשלים עד השחמה, עד פתיתי דגים עם מזלג, 3 עד 6 דקות לכל צד, ולאחר מכן לתת לנוח. השאר גריל חם או תנור על לחם טוסט.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
סטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריט
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מברשת שמן זית (כ 1 כף לחצי) על לחם איטלקי וטוסט קל, או על הגריל או תחת broiler.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקי
סטייקים של ניו יורק
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מקפלים את הטונה, מניחים בקערה עם בצל ירוק ושומר ומקפלים את האיולי. תערובת טונה כפית על הלחם האיטלקי קלוי, לטפטף כמות קטנה של חומץ בלסמי מעל, ומעל עם צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
לחם איטלקי
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
איולי
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
לחמם בקצרה בתנור כדי להמיס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות בשלות בגפן (בערך 2 עגבניות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מקשטים בשמיר טרי. זה נהדר מוגש עם מרק עגבניות טרי,אם תרצה.
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.