קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

מייטר ממיסיסיפי טונה מומסת

מייטר ממיסיסיפי טונה מומסת
אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, צ'דר artisanal אמריקאי, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מייטר ממיסיסיפי טונה מומסת, ממיסים את הלב טונה מומסת, ו יום ראשון בריא, טעים, סלט טונה אמיתי - לסלט טונה, להמיס.

הוראות

1
הכינו את האיולי והתחילו להשרות את הטונה מוקדם יותר באותו היום. מיקרוגל לימון וסיד בקערה קטנה כדי לשחרר את השמנים האתריים ולהניח בצד מספיק זמן כדי להיות מסוגל להתמודד. בינתיים, דרך צינור הזנה של בלנדר פועל, להוסיף 1 בכל פעם, חלמוני ביצה, חרדל יבש, מלח ופלפל לבן. בשלב זה, לימון מיקרו-נופפתי וסיד צריך להיות מגניב מספיק כדי להתמודד. השארת בלנדר פועל, לסחוט את המיץ מחצי לימון 1 דרך פתח ההזנה, ולאחר מכן להוסיף את השמן בזרם איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
אבקת חרדלאבקת חרדל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
איוליאיולי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר לקערה ומקרר.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מתבלים את סטייק הטונה עם מלח ופלפל, מניחים אותם במיכל לא מגיב וסוחטים את שאר הלימון והליים עליהם. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייק טונהסטייק טונה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
4
מחממים את הגריל או מחממים את המטגן בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברשת טונה במרינדה עם 1 כף או כך של שמן זית. מבשלים עד השחמה, עד פתיתי דגים עם מזלג, 3 עד 6 דקות לכל צד, ולאחר מכן לתת לנוח. השאר גריל חם או תנור על לחם טוסט.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מברשת שמן זית (כ 1 כף לחצי) על לחם איטלקי וטוסט קל, או על הגריל או תחת broiler.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מקפלים את הטונה, מניחים בקערה עם בצל ירוק ושומר ומקפלים את האיולי. תערובת טונה כפית על הלחם האיטלקי קלוי, לטפטף כמות קטנה של חומץ בלסמי מעל, ומעל עם צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
לחם איטלקילחם איטלקי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
איוליאיולי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
לחמם בקצרה בתנור כדי להמיס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות בשלות בגפן (בערך 2 עגבניות)עגבניות בשלות בגפן (בערך 2 עגבניות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מקשטים בשמיר טרי. זה נהדר מוגש עם מרק עגבניות טרי,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניותמרק עגבניות
שמיר טרישמיר טרי

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.