מייפל וסויה מזוגגים סלמון עם שום וג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם שישה גרם סלמון חתוך במרכז, סראנו צ'ילה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, סלמון עם ציפוי מייפל ושום, ו גזר מזוגג מייפל-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
מוסיפים סלמון והופכים למעיל. לסחוט אוויר, שקית חותם, ומקרר במשך שעה אחת, פונה פעם אחת אחרי 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
הסר סלמון מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
העברת מרינדה שמורה לסיר רוטב כבד תחתית קטן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במהירות עד מופחת כ 1/4 כוס. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
סלמון צלייה שני סנטימטרים ממקור חום עד חום עמוק על פני השטח ומרכז פילה קורא 130 מעלות על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני נדיר, או 140 מעלות עבור בינוני, 6 עד 8 דקות. זיגוג עם מרינדה מופחתת, ומגישים מיד.