קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

מייפל וסויה מזוגגים סלמון עם שום וג'ינג'ר

מייפל וסויה מזוגגים סלמון עם שום וג'ינג'ר
מייפל וסויה מזוגגים סלמון עם שום וג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם שישה גרם סלמון חתוך במרכז, סראנו צ'ילה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, סלמון עם ציפוי מייפל ושום, ו גזר מזוגג מייפל-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שום, צ ' ילה, זנגביל, כוסברה, רוטב סויה, מים, וסירופ מייפל בשקית רוכסן בגודל גלון.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מוסיפים סלמון והופכים למעיל. לסחוט אוויר, שקית חותם, ומקרר במשך שעה אחת, פונה פעם אחת אחרי 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4
הסר סלמון מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
העברת מרינדה שמורה לסיר רוטב כבד תחתית קטן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במהירות עד מופחת כ 1/4 כוס. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
סלמון צלייה שני סנטימטרים ממקור חום עד חום עמוק על פני השטח ומרכז פילה קורא 130 מעלות על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני נדיר, או 140 מעלות עבור בינוני, 6 עד 8 דקות. זיגוג עם מרינדה מופחתת, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום