קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

מייפל וסויה מזוגגים סלמון עם שום וג'ינג'ר

מייפל וסויה מזוגגים סלמון עם שום וג'ינג'ר
מייפל וסויה מזוגגים סלמון עם שום וג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם שישה גרם סלמון חתוך במרכז, סראנו צ'ילה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, סלמון עם ציפוי מייפל ושום, ו גזר מזוגג מייפל-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שום, צ ' ילה, זנגביל, כוסברה, רוטב סויה, מים, וסירופ מייפל בשקית רוכסן בגודל גלון.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מוסיפים סלמון והופכים למעיל. לסחוט אוויר, שקית חותם, ומקרר במשך שעה אחת, פונה פעם אחת אחרי 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
הסר סלמון מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
העברת מרינדה שמורה לסיר רוטב כבד תחתית קטן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במהירות עד מופחת כ 1/4 כוס. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
סלמון צלייה שני סנטימטרים ממקור חום עד חום עמוק על פני השטח ומרכז פילה קורא 130 מעלות על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני נדיר, או 140 מעלות עבור בינוני, 6 עד 8 דקות. זיגוג עם מרינדה מופחתת, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום