קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

מייפל-חרדל - פלפל מעורב סלמון מזוגג עם סלט נבט בריסל

מייפל-חרדל - פלפל מעורב סלמון מזוגג עם סלט נבט בריסל
מייפל-חרדל - פלפל מעורב סלמון מזוגג עם כרוב ניצנים כרוב ניצנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי משמש 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 719 קלוריות. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חומץ תפוחים, מלח ופלפל כשר, נבטי בריסל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו סלט נבטים בריסל עם רוטב חרדל ופקאן מזוגג מייפל, סלט נבטים בריסל עם רוטב חרדל ופקאן מזוגג מייפל, ו עוף מזוגג מייפל עם סלט נבט תפוח-בריסל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 4 כוסות שבבי עץ היקורי, ספוג במשך שעה 1
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2
מקציפים בקערה 2 כוסות מים, סירופ המייפל, המלח וגרגירי הפלפל השלם.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הסלמון, מניחים חתיכת ניילון ומניחים צלחת מעל כדי לשמור על שקוע. מקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מוציאים את הסלמון מהמלוח. טפחו על הסלמון יבש עם מגבות נייר והניחו על רשת אפייה המונחת מעל תבנית אפייה מניחים במקום קריר ויבש (לא במקרר) עד שמשטח הדג יבש ודומה למט, 1 עד 3 שעות תלוי בלחות. ניתן להשתמש במאוורר כדי להאיץ את התהליך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
שלב את סירופ המייפל, החרדל וגרגירי הפלפל הוורודים הכתושים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1
מוציאים את גריל הגריל ואת צלחת הקרמיקה מהכיריים. מפזרים את שבבי העץ הספוגים מעל. כוונן את התנור כדי לשמור על טמפרטורה של 150 עד 160 מעלות צלזיוס.טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. שים על צלחת קרמיקה. עשן עד החלק העבה ביותר של דגים רושם 150 מעלות, על 1 שעה 30 דקות. התחל לצחצח עם הזיגוג כל כמה דקות במשך 15 הדקות האחרונות של תהליך העישון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מגישים את הסלמון עם סלט הנבטים.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
הקציפו יחד את השמן, החומץ, מיץ הלימון, החרדל, סירופ המייפל, מלח הסלרי ומעט מלח ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
במעבד מזון עם מצורף פומפיה, לגרוס את נבטי בריסל. (אם אין לך מעבד מזון אתה יכול לגרר ביד או לחתוך דק מאוד עם סכין.)
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פומפיהפומפיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
מעבירים לקערה עם הרוטב.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את הרדיצ ' יו והעירית וזורקים לשילוב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות לפני ההגשה (כדי לאפשר לנבטים להתפרק ולהתרכך).
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
נבטיםנבטים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
7
מוסיפים את האגוזים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)

מרכיבים

42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם10פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרוב ניצנים, גזוזכרוב ניצנים, גזוז591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1חתיכות טופי הית' ברזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכפות גדרות חרדל דיז'וןכפות גדרות חרדל דיז'ון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעירית טרייה קצוצה דקעירית טרייה קצוצה דק10פלפל ירוק שלםפלפל ירוק שלם22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהורסירופ מייפל טהור22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ מייפל טהורסירופ מייפל טהור10גרגירי פלפל ורודים שלמים בתוספת 2 כפות כתושותגרגירי פלפל ורודים שלמים בתוספת 2 כפות כתושות1ראש קטןרדיצ'יו, חצוי וגרוס דקרדיצ'יו, חצוי וגרוס דק1kgsחתיכת סלמון חתוכה במרכזחתיכת סלמון חתוכה במרכז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מלך קצוציםאגוזי מלך קצוצים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות סנטן אמה שמורת שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.