מייפל-חרדל - פלפל מעורב סלמון מזוגג עם סלט נבט בריסל
מייפל-חרדל - פלפל מעורב סלמון מזוגג עם כרוב ניצנים כרוב ניצנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי משמש 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 719 קלוריות. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חומץ תפוחים, מלח ופלפל כשר, נבטי בריסל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו סלט נבטים בריסל עם רוטב חרדל ופקאן מזוגג מייפל, סלט נבטים בריסל עם רוטב חרדל ופקאן מזוגג מייפל, ו עוף מזוגג מייפל עם סלט נבט תפוח-בריסל (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 4 כוסות שבבי עץ היקורי, ספוג במשך שעה 1
מקציפים בקערה 2 כוסות מים, סירופ המייפל, המלח וגרגירי הפלפל השלם.
מוסיפים את הסלמון, מניחים חתיכת ניילון ומניחים צלחת מעל כדי לשמור על שקוע. מקררים במשך שעה 1.
מוציאים את הסלמון מהמלוח. טפחו על הסלמון יבש עם מגבות נייר והניחו על רשת אפייה המונחת מעל תבנית אפייה מניחים במקום קריר ויבש (לא במקרר) עד שמשטח הדג יבש ודומה למט, 1 עד 3 שעות תלוי בלחות. ניתן להשתמש במאוורר כדי להאיץ את התהליך.
שלב את סירופ המייפל, החרדל וגרגירי הפלפל הוורודים הכתושים.
מוציאים את גריל הגריל ואת צלחת הקרמיקה מהכיריים. מפזרים את שבבי העץ הספוגים מעל. כוונן את התנור כדי לשמור על טמפרטורה של 150 עד 160 מעלות צלזיוס.טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. שים על צלחת קרמיקה. עשן עד החלק העבה ביותר של דגים רושם 150 מעלות, על 1 שעה 30 דקות. התחל לצחצח עם הזיגוג כל כמה דקות במשך 15 הדקות האחרונות של תהליך העישון.
מגישים את הסלמון עם סלט הנבטים.
הקציפו יחד את השמן, החומץ, מיץ הלימון, החרדל, סירופ המייפל, מלח הסלרי ומעט מלח ופלפל בקערה גדולה.
במעבד מזון עם מצורף פומפיה, לגרוס את נבטי בריסל. (אם אין לך מעבד מזון אתה יכול לגרר ביד או לחתוך דק מאוד עם סכין.)
מוסיפים את הרדיצ ' יו והעירית וזורקים לשילוב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות לפני ההגשה (כדי לאפשר לנבטים להתפרק ולהתרכך).
מוסיפים את האגוזים לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות סנטן אמה שמורת שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![סנטה אמה שמורת שרדונה]()
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.