קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

מייפל-חרדל - פלפל מעורב סלמון מזוגג עם סלט נבט בריסל

מייפל-חרדל - פלפל מעורב סלמון מזוגג עם סלט נבט בריסל
מייפל-חרדל - פלפל מעורב סלמון מזוגג עם כרוב ניצנים כרוב ניצנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי משמש 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 719 קלוריות. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חומץ תפוחים, מלח ופלפל כשר, נבטי בריסל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו סלט נבטים בריסל עם רוטב חרדל ופקאן מזוגג מייפל, סלט נבטים בריסל עם רוטב חרדל ופקאן מזוגג מייפל, ו עוף מזוגג מייפל עם סלט נבט תפוח-בריסל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 4 כוסות שבבי עץ היקורי, ספוג במשך שעה 1
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2
מקציפים בקערה 2 כוסות מים, סירופ המייפל, המלח וגרגירי הפלפל השלם.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הסלמון, מניחים חתיכת ניילון ומניחים צלחת מעל כדי לשמור על שקוע. מקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מוציאים את הסלמון מהמלוח. טפחו על הסלמון יבש עם מגבות נייר והניחו על רשת אפייה המונחת מעל תבנית אפייה מניחים במקום קריר ויבש (לא במקרר) עד שמשטח הדג יבש ודומה למט, 1 עד 3 שעות תלוי בלחות. ניתן להשתמש במאוורר כדי להאיץ את התהליך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
שלב את סירופ המייפל, החרדל וגרגירי הפלפל הוורודים הכתושים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1
מוציאים את גריל הגריל ואת צלחת הקרמיקה מהכיריים. מפזרים את שבבי העץ הספוגים מעל. כוונן את התנור כדי לשמור על טמפרטורה של 150 עד 160 מעלות צלזיוס.טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. שים על צלחת קרמיקה. עשן עד החלק העבה ביותר של דגים רושם 150 מעלות, על 1 שעה 30 דקות. התחל לצחצח עם הזיגוג כל כמה דקות במשך 15 הדקות האחרונות של תהליך העישון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מגישים את הסלמון עם סלט הנבטים.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
הקציפו יחד את השמן, החומץ, מיץ הלימון, החרדל, סירופ המייפל, מלח הסלרי ומעט מלח ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
במעבד מזון עם מצורף פומפיה, לגרוס את נבטי בריסל. (אם אין לך מעבד מזון אתה יכול לגרר ביד או לחתוך דק מאוד עם סכין.)
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פומפיהפומפיה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מעבירים לקערה עם הרוטב.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הרדיצ ' יו והעירית וזורקים לשילוב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות לפני ההגשה (כדי לאפשר לנבטים להתפרק ולהתרכך).
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
נבטיםנבטים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
7
מוסיפים את האגוזים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)

מרכיבים

43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם10פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב ניצנים, גזוזכרוב ניצנים, גזוז591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1חתיכות טופי הית' ברזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כפות גדרות חרדל דיז'וןכפות גדרות חרדל דיז'ון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עירית טרייה קצוצה דקעירית טרייה קצוצה דק10פלפל ירוק שלםפלפל ירוק שלם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהורסירופ מייפל טהור23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ מייפל טהורסירופ מייפל טהור10גרגירי פלפל ורודים שלמים בתוספת 2 כפות כתושותגרגירי פלפל ורודים שלמים בתוספת 2 כפות כתושות1ראש קטןרדיצ'יו, חצוי וגרוס דקרדיצ'יו, חצוי וגרוס דק1kgsחתיכת סלמון חתוכה במרכזחתיכת סלמון חתוכה במרכז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מלך קצוציםאגוזי מלך קצוצים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות סנטן אמה שמורת שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.