קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

מייפל-חרדל - פלפל מעורב סלמון מזוגג עם סלט נבט בריסל

מייפל-חרדל - פלפל מעורב סלמון מזוגג עם סלט נבט בריסל
מייפל-חרדל - פלפל מעורב סלמון מזוגג עם כרוב ניצנים כרוב ניצנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי משמש 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 719 קלוריות. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חומץ תפוחים, מלח ופלפל כשר, נבטי בריסל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו סלט נבטים בריסל עם רוטב חרדל ופקאן מזוגג מייפל, סלט נבטים בריסל עם רוטב חרדל ופקאן מזוגג מייפל, ו עוף מזוגג מייפל עם סלט נבט תפוח-בריסל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 4 כוסות שבבי עץ היקורי, ספוג במשך שעה 1
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מקציפים בקערה 2 כוסות מים, סירופ המייפל, המלח וגרגירי הפלפל השלם.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הסלמון, מניחים חתיכת ניילון ומניחים צלחת מעל כדי לשמור על שקוע. מקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מוציאים את הסלמון מהמלוח. טפחו על הסלמון יבש עם מגבות נייר והניחו על רשת אפייה המונחת מעל תבנית אפייה מניחים במקום קריר ויבש (לא במקרר) עד שמשטח הדג יבש ודומה למט, 1 עד 3 שעות תלוי בלחות. ניתן להשתמש במאוורר כדי להאיץ את התהליך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
שלב את סירופ המייפל, החרדל וגרגירי הפלפל הוורודים הכתושים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1
מוציאים את גריל הגריל ואת צלחת הקרמיקה מהכיריים. מפזרים את שבבי העץ הספוגים מעל. כוונן את התנור כדי לשמור על טמפרטורה של 150 עד 160 מעלות צלזיוס.טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. שים על צלחת קרמיקה. עשן עד החלק העבה ביותר של דגים רושם 150 מעלות, על 1 שעה 30 דקות. התחל לצחצח עם הזיגוג כל כמה דקות במשך 15 הדקות האחרונות של תהליך העישון.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מגישים את הסלמון עם סלט הנבטים.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
הקציפו יחד את השמן, החומץ, מיץ הלימון, החרדל, סירופ המייפל, מלח הסלרי ומעט מלח ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
במעבד מזון עם מצורף פומפיה, לגרוס את נבטי בריסל. (אם אין לך מעבד מזון אתה יכול לגרר ביד או לחתוך דק מאוד עם סכין.)
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיהפומפיה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מעבירים לקערה עם הרוטב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את הרדיצ ' יו והעירית וזורקים לשילוב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות לפני ההגשה (כדי לאפשר לנבטים להתפרק ולהתרכך).
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
נבטיםנבטים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
7
מוסיפים את האגוזים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות סנטן אמה שמורת שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.